100.000 Scrambler Ducati acoloreixen els carrers de tot el món

100.000 Scrambler Ducati han estat lliurades des del 2015, una fita assolida l’any en què se celebra el 60è aniversari del naixement del primer model.

El nombre de motos Scrambler Ducati lliurades a aficionats de tot el món ja ha arribat a les 100.000 unitats. Una fita important assolida precisament l’any en què se celebra el 60è aniversari del naixement del primer model històric.

Ducati va rellançar el projecte Scrambler el 2015, prenent tots els ingredients de la moto original dels anys 60 i donant vida a un nou món, anomenat Land of Joy, on es poden compartir valors, experiències i ideals. Un univers en què els autèntics protagonistes no són les motos ni les prestacions, sinó les persones i les seves passions. Des de l’any que va arribar, Scrambler Ducati ha representat un veritable referent, una nova tendència i una nova interpretació del món de la motocicleta.

Històricament fabricada per petició dels germans Berliner, importadors de Ducati per als Estats Units a la dècada dels 60, que volien un model que s’adaptés als gustos dels motociclistes americans, la primera Scrambler Ducati va entrar en producció el 1962 i va finalitzar el 1975 La moto va aconseguir immediatament un gran èxit degut també a les seves característiques tècniques, però sobretot gràcies a un estil i una actitud capaços d’encarnar l’esperit inconformista i rebel d’aquells anys.

Ducati ha proposat moltes interpretacions diferents des del 2015, inclosa la primera Scrambler Ducati Icon a les versions Urban Enduro, Full Throttle, Street Classic i Classic, a la qual es van sumar la Mach 2.0, l’edició limitada Itàlia Independent, la Flat Track PRO, la Cafè Racer, la Desert Sled, la Sixty2 i la Icon Dark. Completant la família Land of Joy hi ha les últimes i més contemporànies 1100 Tribute PRO, Urban Motard i Nightshift, que representen una veritable concentració d’atractiu i estil.

Per celebrar aquest important aniversari i aquests èxits, Scrambler Ducati ha col·laborat amb Carrera Eyewear, actual Soci Oficial de Ducati Corse per a l’Eyewear Collection, creant unes ulleres icòniques de sol fetes per a l’ocasió en una edició limitada de tan sols 60 unitats.

L’estil de les ulleres de sol reflecteix l’estètica Cursa que s’enriqueix amb detalls de la marca Land of Joy, com el logo Scrambler Ducati a la lent dreta i els acabats en el clàssic color groc “62Yellow”. El doble pont porta la firma Scrambler Ducati i el logotip que celebra el 60è aniversari de la marca apareix a la patilla dreta. Tot això enriquit amb un embalatge exclusiu personalitzat amb les distintives marques Scrambler Ducati presents a les ulleres.

El model d’edició limitada estarà disponible a partir de l’1 d’octubre exclusivament a la botiga electrònica de Carrera a Europa i als Estats Units, així com a la botiga electrònica de Ducati a Europa.

Els darrers mesos, els entusiastes que han visitat el Museu Ducati han pogut reviure la història de la marca i les seves motos a través de l’exposició temporal “Scrambler 60th”, oberta fins a finals de setembre. L’àrea temàtica explica la història del Land of Joy i els seus mons: disseny, estil de vida, personalització, exploració i autoexpressió. Els visitants també han pogut deixar la seva empremta a la paret dedicada al tema de l’autoexpressió, immediatament reconeixible perquè és plena de post-it de colors que recullen els pensaments, idees i emocions de qualsevol que hagi visitat l’exposició.