28ª edició de les 24 Hores de Catalunya

La 28ª edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme presenta els seus participants.

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme han donat a conèixer de manera oficial el conjunt de participants que s’encarregarà de lluitar per la victòria.

La mítica prova de resistència, la qual tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya.

En total, han estat 34 les formacions que han acceptat el repte de participar en l’exigent cursa.

Seguint la tendència dels últims anys, la cita s’ha consolidat com una trobada imprescindible en els calendaris de competició de resistència sobre dues rodes en el panorama europeu.

Prova d’això és la diversitat de nacionalitats presents, encapçalades com habitualment per la francesa, amb un total de 20 formacions.

Els equips de casa en aquesta ocasió seran 13, mentre que també hi haurà un conjunt alemany.

La diversitat és una característica que no només es presenta en forma de nacionalitat, sinó que enguany, per exemple, són encara més les marques que estaran representades sobre l’asfalt: Yamaha (17), Kawasaki (9), Honda (3), Suzuki (3), BMW (1) i Aprilia (1). 

Entre els participants també hi ha projectes molt diferents, des dels equips més professionals i exitosos de les 24H de Motociclisme o amb una àmplia trajectòria internacional, fins als projectes formatius o amateurs.

Any rere any són diversos els projectes de formació que culminen al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la participació en aquesta prova tan especial.

Es tracta d’escoles que participen amb l’assistència a les motos feta per part d’alumnes i professors.

En aquesta divisió es troba l’Institut Castellarnau (Alex Valls, Jordi Pocorull, Eric Cinca, Sergi Sánchez), però també EXIT (Cedric Odget, Jerori Basté, Jean Paul Fritze, Mario Litrán).

Homenatge a Raül Torras

El Circuit de Barcelona-Catalunya durà a terme un minut de silenci abans de la celebració de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme en memòria de Raül Torras, el pilot català que va perdre la vida recentment en una prova celebrada a l’Illa de Man i que havia participat en diverses ocasions en la cursa de resistència del traçat barceloní.

A més, al box 19 hi haurà un espai recordatori en el seu honor.

Entrades

Les entrades per a assistir a l’esdeveniment es poden adquirir a la web del Circuit. Es venen en forma d’abonament de dos dies (dissabte i diumenge) i inclouen accés general i pàdoc.

Aquestes entrades tenen un preu de 10 € (més despeses de gestió). Tots aquells aficionats que disposin d’una entrada per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP podran accedir gratuïtament a l’esdeveniment.