75 Aniversari Penya Motorista Barcelona

Inaugurada l’exposició del 75 Aniversari de la Penya Motorista Barcelona.

Els amants del motor tenen una cita ineludible al bar El Velódromo de Barcelona, que fins el proper 24 de juliol acollirà l’exposició del 75 aniversari de la Penya Motorista Barcelona (PMB).

Les persones que visitin l’exposició podran gaudir, de manera totalment gratuïta, d’una àmplia col·lecció de fotografies històriques, motocicletes llegendàries, trofeus, cartells originals de les mítiques 24 Hores de Montjuïc i altres elements d’època seleccionats al detall pel comissari de l’exposició, Javier Gil, que narren els 75 anys d’història del moto club barceloní.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc el passat 22 de juny al segon pis del bar El Velódromo, espai emblemàtic on va ser fundada la PMB, l’any 1947. L’acte de presentació va comptar amb la presència del president de la PMB, Manel Maestro; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Tato Prat; el Director d’Esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Gabriel Arranz i l’expilot, Benjamín “Min” Grau.

L’exposició estarà oberta al públic cada tarda, de 19h a 22h, fins el proper 24 de juliol. L’entrada és totalment gratuïta. Per visitar l’exposició caldrà accedir al bar El Velódromo (C/ Muntaner, 213, Barcelona) i pujar les escales que donen accés al primer pis.