Adventure Experience

Adventure Experience es consolida com la cita trail/adventure.

La segona edició de la ADVENTURE EXPERIENCE celebrada els 7 i 8 de maig passats va ser tot un èxit. La presència d´un públic de qualitat i de les principals marques del mercat han permès consolidar ADVENTURE EXPERIENCE com la cita de referència a nivell nacional del món trail i adventure. La propera edició ja té data i serà el 6 i 7 de maig de 2023.

En dues edicions, ADVENTURE EXPERIENCE s’ha consolidat com l’esdeveniment de l’any a nivell nacional amb el món adventure com a eix sobre el qual es vertebra un cap de setmana de proves i activitats donant forma a un esdeveniment més que experiencial. Més de 3.500 persones van passar durant els dos dies per les instal·lacions del Rocco’s Ranch (Barcelona), l’emplaçament triat pels organitzadors per a un esdeveniment diferent i experimental, i van gaudir d’un cap de setmana de proves de motos i activitats.

En xifres, ADVENTURE EXPERIENCE va comptar amb la participació de 29 expositors, es van realitzar més de 900 proves de producte, més de 200 cursos de conducció i experiències trail, així com 15 ponències de pilots destacats com Joan Pedrero, Kirian Mirabet i Margot Llobera o motoviatgers com León Bocanegra, Manel Kaizen i Jaume von Aren, ponències de marques com AndreaniMHS i Uniracing, i altres exhibicions amb Pol Tarrés i Kirian Mirabet com a protagonistes, a més de la presentació d’una nova marca d’equipament com BRIUS Adventuremakers.

Dins de les novetats, a més de l’entrada gratuïta, la zona infantil gestionada pel Servei Català del Trànsit i l’Àrea d’Acampada van tenir una gran acceptació. De la mateixa manera, l’Adventure Experience Tour, la ruta que es realitza dissabte al matí seguint un llibre de ruta, va estrenar versió off-road i va ser un altre encert al costat de les activitats amb moto pròpia com els cursos de conducció, Erg Chebbi ( llengua de sorra) i l’Adventure Experience Challenge (zona d’habilitat).

Després de l’èxit d’aquesta segona edició, els organitzadors ja estan treballant a la propera edició d’ADVENTURE EXPERIENCE, que serà el 6 i 7 de maig del 2023, pensant en donar-li més atractiu potenciant les exhibicions de pilots i més sorpreses.

Per a més informació podeu visitar la web www.adventureexperience.es