Álvaro Bautista triomfa en el Prosecco DOC Catalunya WorldSBK

L’idil·li de Bautista amb el traçat mundialista continua, signant un altre cap de setmana perfecte que li fa ser encara més líder.

La quarta cita del Mundial de Superbike ha arribat a la seva fi, i ho ha fet amb un cap de setmana centrat en l’heroi local, Álvaro Bautista. L’espanyol, tal com ja va fer en la passada edició, ha monopolitzat la primera posició durant tot el cap de setmana, obtenint un nou triplet en vèncer a la Race 1, la Superpole Race i la Race 2.

Aquesta fita, a més, l’ha aconseguit davant de 32,140 assistents, xifra que suposa un increment d’un 7.5% respecte a l’edició del 2022. El pilot espanyol ha celebrat les seves victòries en un ambient immillorable, amb un pàdoc replet de cares d’emoció dels milers d’aficionats presents, els quals han tingut al seu abast un dels certàmens mundials més prestigiosos del món. Podis en directe, accés a la graella de sortida o visites al pit lane han estat alguns dels al·licients pensats per als assistents.

Bautista ja ho avisava ahir quan va dir davant els mitjans de comunicació que la pista catalana és com “el pati de la seva casa”. I és que, en els més de 20 anys de trajectòria, el de Talavera de la Reina ha rodat en infinites ocasions pel Circuit. Aquest factor, juntament amb la bona ratxa de Bautista, han fet del Prosecco DOC Catalunya WorldSBK l’ocasió perfecta per a ampliar el seu avantatge en el lloc més alt de la taula de punts.