Álvaro Bautista, triplet a Misano

Álvaro Bautista segueix fent història a WorldSBK amb un nou triplet a Misano.

Álvaro Bautista segueix ampliant el seu avantatge al campionat gràcies a un nou triplet aconseguit ara a Misano.

Sobre el seu hat-trick, que va aconseguir lluint una decoració especial groga, Bautista va dir:

“Afortunadament, tinc les mateixes sensacions amb la moto vermella que amb la groga. Vam tenir el mateix rendiment, així que el color no importa, l’important és a l’interior. Va ser un cap de setmana molt especial per a Ducati i per a mi perquè, al final, em sento meitat italià i meitat espanyol, perquè he treballat amb Ducati durant molts anys. L’any passat vam guanyar dues de les tres carreres, però aquest any hem fet el hat-trick, així que estic feliç”.

Bautista és l’únic pilot de la història de WSBK que ha tingut una arrencada de temporada tan forta, amb 14 victòries a 15 carreres.

Té una ratxa de 10 victòries seguides, la segona més llarga en la història de WorldSBK, només darrere de la seva pròpia marca el 2019 i de Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), que va guanyar 11 consecutives el 2018.

Amb relació als cinc primers rounds de la temporada, Bautista va explicar:

“És increïble com hem començat l’any, però l’important és la sensació que tinc amb la moto. Puc pilotar-la al màxim i arribar al límit a totes les pistes i en totes les situacions, així que estic molt feliç per això. Els rècords els mirarem després de retirar-me, ara volem mantenir aquestes sensacions amb la moto. Això encara no ha acabat, hem de seguir treballant així”.