AndreaniMHS, nou distribuïdor de Braking per a Espanya

Braking i AndreaniMHS signen un acord per a la distribució dels productes de la marca italiana a partir del gener del proper 2023.

Braking va néixer el 1990 a la zona de Brianza (Itàlia) com una empresa de producció de discos de fre per al mercat de recanvis i el 2005, Sunstar, la multinacional japonesa, va adquirir l’empresa italiana per reforçar la seva posició al mercat de recanvis i a les carreres.

D’altra banda, Sunstar és el proveïdor mundial més gran de discos, pinyons i corones OEM i de postvenda; fabrica discos, pinyons i corones per a les principals motocicletes del Japó, Europa i els EUA des de 1946 i ofereix una línia de productes molt completa que inclou pinyons de recanvi d’acer de llarga durada, productes de competició d’alumini, pinyons i la corona de acer ultralleuger Works Z entre altres productes.

La conclusió d’aquesta fusió va ser la formació de Sunstar Engineering Europe, establint-se com a líder mundial en sistemes de frenada per a motocicletes i actual titular de Braking que, avui dia, ja ha generat 140 títols mundials en diferents especialitats.

Actualment, a petició del mercat, Sunstar Engineering Europe segueix incorporant nous productes a la seva gamma, entre els quals s’inclouen kits de fre complets, discos de fre, pastilles de fre, bombes de fre radials, corones, cadenes, pinyons i kits de transmissió. Braking-Sunstar és molt apreciada pels experts del sector de la motocicleta.

Laura Borsari, Managing Director de Sunstar Engineering Europe: “Estic orgullosa de confiar en AndreaniMHS i en el seu equip per créixer en un mercat en allò que nosaltres creiem molt. Crec que Andreani España impulsarà les nostres marques com es mereixen.”

Juan Martínez, Director d’AndreaniMHS: “Seguint amb la nostra línia d’ampliació de catàleg amb marques reconegudes del sector, ens honra sumar Braking i Sunstar el proper any. M’agradaria agrair la confiança dipositada per la marca a la nostra empresa, compartint l’objectiu d’oferir un servei de qualitat als nostres clients.”