Aprilia Racers Days

Tornen els Aprilia Racers Days al Circuit Ricardo Tormo i al llegendari Jarama.

Les dates dels Aprilia Racers Days ja estan confirmades, seran els dies 27 i 28 de Maig al Circuit Ricardo Tormo de València i el 23 i 24 de setembre al circuit del Jarama.

Durant aquests dos esdeveniments es podran provar al circuit escollit les motos esportives més radicals d’Aprilia.

Encara que no siguis propietari d’una Aprilia també pots participar a qualsevol dels dos esdeveniments, i podràs pilotar la teva pròpia moto un dia a uns preus realment competitius:

  • Clients Aprilia: 100€ preu sense assegurança. Tots els pilots que no comptin amb segur el podran contractar el mateix dia al circuit de forma addicional (el segur és obligatori per entrar a pista).
  • Clients d´altres marques: 130€ preu sense assegurança. Tots els pilots que no comptin amb assegurança el podran contractar el mateix dia al circuit de forma addicional (l’assegurança és obligatòria per entrar a pista).
  • Per millorar encara més aquesta oferta, i acabar el dia amb un bon sabor de boca, Aprilia posarà a disposició dels inscrits, que ho sol·licitin, una moto Aprilia. És a dir, els pilots que acudeixin als Aprilia Racers Days tindran la possibilitat de provar la RSV4 Factory, Tuono V4 Factory, Tuono 660 o la RS 660.

Enllaços d’interès:

https://www.aprilia.com/ca_ES/aprilia-racers-days/

https://www.box23.fr/calendrier.php