Aquest diumenge al Circuit de Catalunya

Aquest diumenge es celebran els Campionats de Catalunya de Motociclisme i la Copa d’Espanya de Velocitat.

El Circuit de Barcelona-Catalunya obrirà les seves portes aquest diumenge per a endinsar-se en una nova fase del calendari esportiu, la qual estarà dedicada al motociclisme.

El primer dels esdeveniments de dues rodes per a aquest estiu serà el que albergarà els Campionats de Catalunya de Motociclisme i la Copa d’Espanya de Velocitat.

En total seran prop de 150 participants els que el diumenge disputaran sis proves puntuables. Promo 3 i la Copa Yamaha 125 bLU cRU compartiran pista, cosa que també faran a Supersport 300 i la Copa Yamaha R3 bLU cRU.

D’altra banda, rodarà la Iberia Cup BMW, Supersport i Superbike. Aquest còctel d’ingredients farà que els fans puguin gaudir d’un diumenge dedicat a la velocitat i a les dues rodes d’allò més interessant, amb un programa intensiu replet d’activitat.

Entrada gratuïta amb invitació

El Circuit de Barcelona-Catalunya només obrirà les seves portes el diumenge, i ho farà amb accés gratuït per als aficionats.

Així i tot, és necessari descarregar la invitació gratuïta per accedir al recinte.

Aquest accés és general, és a dir, els aficionats podran passejar per les zones de públic obertes, però no podran accedir al pàdoc. Invitacions a www.circuit.cat

Abonats i Oficials del Circuit poden accedir amb els seus respectius carnets i accedir al pàdoc.

Programa del diumenge

A partir de les 9 h arrencarà l’activitat en pista amb cinc tandes cronometrades programades, les quals s’aniran succeint fins al migdia: Promo3 + Copa Yamaha 125; Iberia Cup BMW; SSP 300 + Copa Yamaha R3; Supersport; i SBK.

Després arrencaran les curses, seguint l’ordre dels assaigs qualificatius. A les 16.30 h es donarà per finalitzada l’activitat sobre l’asfalt amb l’última cursa.

Accés al Circuit

Les porta 3 del Circuit s’obrirà el diumenge a les 8.30 h i la taquilla 3 també estarà oberta per a qualsevol gestió. El pàrquing habilitat serà l’IN6.

Les tribunes obertes per a seguir l’activitat seran la Principal, G, B i C.