Arai Concept-XE

La renovació de l’Arai Concept-XE continua mantenint l’herència clàssica del seu antecessor.

La renovació de l’Arai Concept-X es presenta sota la nova denominació Concept-XE. La principal diferència entre el seu antecessor i el model actual és precisament l’homologació ECE 22-06, que es tradueix en la superació de proves d’impacte amb 12 punts nous, proves d’alta i baixa velocitat, així com tots els tets realitzats al laboratori d’Arai. Es posiciona així com un dels cascos més segurs del mercat.

El Concept-XE posseeix calota exterior de PB e-cLc, és a dir, composta per una construcció laminada d’e-complex amb cinturó perifèric, la qual cosa fa que sigui enormement resistent i lleugera. La seva forma llisa i arrodonida, característica del fabricant, permet que l’energia dels possibles impactes es dissipi a un nivell més alt, cosa que provoca que els possibles danys en l’usuari siguin menors.

A més, incorpora sistema d’eix variable (VAS), que rebaixa la posició del visor, ampliant l’espai de les temples en una mitjana de 24 mm, afavorint així l’esmentada dissipació.

Així mateix, el confort del motorista està garantit, entre altres aspectes, pel sistema de ventilació intern d’Arai. Mitjançant el conegut com a Free Flow System, i amb tres preses d’aire frontals (al visor i a la zona de la barbeta) i dos extractors del darrere, la circulació de l’aire, que es dóna pel propi folre EPS del casc, està garantida. Això equival a una notable reducció de les turbulències i el soroll del vent, millorant l’experiència del pilot.

En aquest sentit, la comoditat del motorista també s’aconsegueix gràcies al seu interior encoixinat, antimicrobià, transpirable i desmuntable (per a una neteja més senzilla). Això, sumat al sistema de contorn facial, que ofereix un ajust cenyit, i als coixinets en orelles, galtes i temples, fan del Concept-XE el company perfecte per a totes les sortides amb moto.

Finalment, la visibilitat també està assegurada gràcies a que equipa pantalla VAS MAX Visió, de gran amplitud, anti baf, anti ratlladures i amb Pinlock.

Aprofitant aquest renaixement del model, Arai ha apostat per llançar noves gràfiques, seguint aquesta tònica rebel dels 80 i l’estètica cafè racer, però atrevint-se amb colors i formes diferents. Així, els que prefereixin una mica sobri i combinable, poden trobar la versió llisa en color gris o negre, disponibles en BIHR ambdues en talles des de la XS a la 2XL, per 649,95 € (IVA inclòs).