Arriba el Ténéré Spirit 2023

El Ténéré Spirit 2023 es presenta com una aventura per als propietaris del model.

El Ténéré Spirit 2023 se celebrarà els dies 30 de juny i 1 de juliol a Aguilar del Campoo (Palència), situat al nord de Castella i Lleó.

En aquest esdeveniment organitzat per Yamaha es podran realitzar diverses activitats centrades en gaudir de la Yamaha Ténéré 700.

El primer dia. els assistents podran millorar la seva tècnica amb cursos de pilotatge offroad.

També podran participar a la Challenge Ténéré, un recorregut cronometrat on els més ràpids tindran importants premis.

Per acabar Jordi Arcarons realitzarà un briefing de la ruta de dissabte com si fos una etapa del Ral·li Dakar.

L’activitat estrella serà La Ruta que portarà els participants per paratges increïbles del Sud de Cantàbria i del nord de Castella i Lleó.

La Ruta serà guiada per GPS amb un 70% offroad i 30% onroad, amb un total de 300 quilòmetres, per divertir-se a fons.

ACTIVITATS TENIRÉ SPIRIT 2023:

  • Ténéré Challenge: Encara que el Ténéré Spirit és un esdeveniment no competitiu, aquells als quals els encanta mesurar-se a si mateixos i lluitar contra el crono podran participar a la Ténéré Challenge, un tram cronometrat 100% trail Off-Road en què els pilots podran treure el màxim partit de les possibilitats Off-Road de la Ténéré 700 i optar a un gran nombre de premis.
  • Espectacle de Pol Tarrés: Veure Pol amb el seu Ténéré és una cosa que cap amant de les motos s’hauria de perdre, però fer-ho en directe és un altre nivell. El pilot català ha revolucionat el panorama trail amb els seus increïbles vídeos pilotant una Ténéré 700. Durant l’esdeveniment Pol realitzarà un xou en exclusiu per als assistents.
  • Briefing de la ruta by Jordi Arcarons: Tots els participants viuran l’esperit dakarià des del primer moment, sentint-se pilots professionals per un dia en assistir a la nit prèvia al esdeveniment principal a un briefing impartit pel pluricampió Jordi Arcarons, membre de l’equip oficial Yamaha Ral·li que donarà tots els detalls dels punts clau de la ruta i atendrà tots els dubtes que puguin tenir els participants.
  • Curs de pilotatge Off-Road by Jordi Arcarons / Sara García & Javi Vega / Pol Tarres:  Els ambaixadors Yamaha, posaran els seus coneixements i experiència a disposició de tots els participants en un curset pràctic de tècnica de pilotatge Off-Road, el dia previ al esdeveniment perquè els assistents puguin aplicar-lo durant la ruta.
  • Yamalube Service àrea: En el punt d’avituallament previst durant la ruta, els participants trobaran la zona Yamalube Service Area, on personal tècnic de Yamaha atendran les possibles incidències que puguin sorgir durant l’esdeveniment, oferiran consells i donaran suport mecànic als pilots participants.

Més informació sobre els requisits per participar i inscripcions a https://www.yamaha-motor.eu/es/es/experiences/tenere-spirit/2023/