Arriba la 2a edició del Bultaco Day

El Bultaco Day torna després de dos anys d’ aturada pel Covid.

El Bultaco Day està organitzat pel Museu Moto Bassella  i baSSella experiences, és una oportunitat única per a gaudir al màxim de la teva passió i lluir el teu model Bultaco més preuat: Tralla, Mercurio, Metralla, Sherpa T, Sherpa S, Pursang, Frontera, Lobito, Alpina, Streaker, Astro,…

Podràs rodar al circuit de motocròs, triar el recorregut de tot terreny amb crono, les zones de trial, les rutes de carretera o l’oval de dirt track. La inscripció és per pilot, no per moto, així que porta els models que vulguis i aprofita al màxim per a posar-los a prova a tots els traçats.

I si tens alguna Bultaco molt singular o simplement no et ve de gust rodar, pots participar com a expositor sumar-te a la festa per a crear una gran exposició de models Bultaco.

Gràcies a la col·laboració del Moto Club BSC, aquesta edició 2022 comptarà amb la commeoració del 20è aniversari del Trial Bultaco i la 4ª Alpinada, amb una ruta específica per aquest mític model de la marca.

I de la mà del Moto Club Bultaco, arriben també dues propostes molt interessats que de ben segur captaran l’atenció de tots els assistents: 

  • Gimcana popular, amb obsequi per a tots els participants i sorteig de regals exclusius.
  • Presentació de 4 motocicletes originals de l’equip oficial dels Sis Dies Internacionals de Tot Terreny de 1970. Recentment recuperades, es tornaran a reunir  per primera vegada després de 52 anys, amb  presència d’ alguns dels pilots titulars de l’època.