Arriba la 3a edició del Bultaco Day

La 3a edició del Bultaco Day serà a Bassella (Lleida), el dissabte 15 d’abril, amb un ampli programa d’activitats, circuits i recorreguts per a totes les especialitats.

Si ets un amant de les clàssiques i especialment de Bultaco, el Bultaco Day és el teu esdeveniment. Organitzat pel Museu Moto Bassella, baSSella experiències i la col·laboració dels principals clubs Bultaco del país, t’ofereix la possibilitat de gaudir al màxim de la teva passió i treure a lluir el teu model Bultaco més preuat: Tralla, Mercuri, Metralla, Sherpa T, Sherpa S, Pursang, Frontera, Lobito, Alpina, Streaker, Astro, …

Podràs rodar en el circuit de motocròs, escollir els recorreguts de tot terreny, les zones de trial, les rutes de carretera o l’oval de dirt track. La inscripció és per pilot, no per moto, així que porta els models que vulguis i aprofita al màxim per posar-los a prova als diferents traçats. I si tens alguna Bultaco molt singular o simplement no et ve de gust rodar, pots participar com a expositor i sumar-te a la festa per crear una gran exposició de models Bultaco.

GRAN EXPOSICIÓ MOTORS “CONQUISTADOR”

El 1972, Bultaco va desenvolupar la seva Pursang de major cilindrada, amb un motor de 400 cc completament revolucionari, l’anomenat “Conquistador”. Es van fabricar 22 unitats d’aquest motor que es van repartir entre els pilots oficials de tot el món. En aquesta edició del Bultaco Day, com a iniciativa del Club Bultaco, en tindrem una mostra d’alguns.

Sigui quin sigui el teu model Bultaco i la teva especialitat, t’esperen a Bassella el proper 15 d’abril. Les inscripcions s’obriran el proper 15 de març a la web oficial de l’esdeveniment on properament es publicaran les tipologies d’inscripció i l’horari detallat de la jornada.