Associació Royal Enfield i Vintage Rides

Royal Enfield i Vintage Rides s’associen per organitzar expedicions amb motos Royal Enfield a alguns dels llocs més extraordinaris i exclusius del món.

Royal Enfield i Vintage Rides porten la passió pels viatges d’aventura a exploradors i entusiastes del motociclisme de tot el món.

Basant-se en la seva visió compartida del que són experiències inoblidables i plenes de significat, les dues marques han decidit col·laborar per oferir als amants del motociclisme de tot el món itineraris sobre motocicletes Royal Enfield fora dels circuits habituals.

Des del 2006, Vintage Rides ha operat més de 1000 rutes guiades exclusivament sobre motos Royal Enfield. Des de França o Itàlia fins a Mongòlia, l’Índia, el Marroc o l’Argentina, Vintage Rides organitza expedicions a més de 18 països a 4 continents, una llista a la qual va afegint 2 noves destinacions cada any.

Durant tot aquest temps, Vintage Rides ha confiat en les motocicletes Royal Enfield per oferir experiències de motociclisme en estat pur a algunes de les regions més remotes del planeta. Alexandre Zurcher, fundador de Vintage Rides, s’ha referit a aquesta col·laboració comercial de la manera següent: “Tenir Royal Enfield com a soci preferent va ser l’elecció natural. En part, vam començar a operar amb Royal Enfield perquè la companyia va néixer a l’Índia. Avui , els motius són molt més profunds. Admirem tant els valors de la marca Royal Enfield com la bellesa i l’accessibilitat de les motos”. Ancorades a l’esperit del motociclisme en estat pur, les dues marques tenen l’originalitat, l’expressió i l’autenticitat com a pilars fonamentals. No és només el fet que les motocicletes de mitja cilindrada de Royal Enfield siguin fàcils de conduir, sinó que és precisament gràcies a això que hem pogut oferir experiències inoblidables a autèntics cercadors d’aventures. Durant aquesta col·laboració, l’icònic duo també coproduirà cada any una pel·lícula de viatges d’aventures en què abordaran els interessos dels motoristes i la bellesa de les motocicletes Royal Enfield.

Mohit Dhar Jayal, Chief Brand Officer, Royal Enfield ha afirmat que “Motociclisme en estat pur no és una simple frase de la missió de la nostra marca, sinó que més aviat és el propòsit de la nostra existència. El que realment ens motiva a Royal Enfield és la passió d’organitzar amb cura diverses expressions del motociclisme en estat pur per a diferents tipus de motociclistes. I per tal de portar aquesta experiència en estat pur al següent nivell, avui ens complau anunciar la nostra col·laboració amb l’organitzador d’experiències de motociclisme d’aventura. Col·laboració ens permet assegurar-nos que els nostres entusiastes puguin viure fascinants aventures amb moto en alguns dels llocs més increïbles del món, entre el concepte de Royal Enfield, del que és i significa el motociclisme, i l’experiència de Vintage Rides a l’hora de oferir emocionants aventures motociclistes per tot el món, no tenim cap dubte que aquesta col·laboració serà una autèntica delicia per als nostres clients”.

El 2017, Vintage Rides i Royal Enfield van col·laborar en la llegendària Frozen Ride, una expedició amb motocicleta pel llac gelat de Khövsgöl amb l’objectiu d’arribar al territori de la tribu Dukha, la tribu de pastors de rens més petita del món. La col·laboració entre Royal Enfield i Vintage Rides s’ha renovat fins a l’any 2025. Gràcies a aquesta associació, les dues marques esperen encomanar la passió per l’aventura i un concepte de viatge respectuós a tots els amants del motociclisme.