Bassella Race 2023: 900 inscrits i pujant

Les inscripcions per Bassella Race 2023 es podran realitzar fins el 5 de febrer o fins arribar a la xifra màxima de 1200 participants.

Ja queda menys per a la celebració de Bassella Race 2023 i promet espectacle del bo. Serà el cap de setmana de l’ 11 i 12 de febrer, a Bassella (Lleida) i fins al dia d’avui més de 900 pilots han formalitzat la seva inscripció.

Hem rebut confirmació per part dels equips oficials de KTM, Husqvarna, Gas Gas, Sherco i Rieju i a poc a poc podrem anar revelant més noms destacats del panorama offroad nacional i internacional.

Les motos trail van agafant any rere any més protagonisme i a més dels ja habituals Gerard Farrés (Macbor) Iván Cervantes (Triumph), de moment sabem que Pol Tarrés (Yamaha) i Joan Pedrero (Harley-Davidson) se sumaran també a la festa.

E-BIKE EXPERIENCE  (Novetat 2023)

Com a principal novetat per aquesta edició, fruit de la col·laboració amb Michelin, s’incorpora una nova categoria pensada específicament per a bicicletes elèctriques de muntanya, amb un recorregut d’uns 46 km, sense competició, durant la jornada del dissabte.

Una quedada que comptarà amb la presència del Campió  d’ Espanya d’Enduro Downhill Bicitor Duran i altres pilots professionals de l’especialitat. Més info i inscripcions

AVANTATGES D’ INSCRIURE’S AMB TEMPS

Recorda que els formularis d’inscripció continuaran oberts fins al 5 de febrer o fins a arribar a la xifra màxima de 1200 pilots, però a partir del 23 de gener, els preus s’incrementen, així que no t’adormis i apunta’t com més aviat millor per a no quedar-te fora.

També si participes amb una moto del grup KTM/Husqvarna/Gas Gas i t’inscrius abans del 31 de gener, podràs entrar en un sorteig de 5 places per a rebre assistència oficial i gratuïta de la teva marca durant el cap de setmana.