Bassella Race supera els 1200 inscrits

Bassella Race 2023 tanca  inscripcions amb més de 1200 participants.

Bassella Race supera totes les expectatives i aconsegueix arribar, en temps rècord, a la xifra total de 1200 participants. Així que aquesta edició 2023, que se celebrarà del 10 al 12 de febrer, promet espectacle del bo.

MOLTS PILOTS TOP

Entre la llarga llista d’ inscrits (1229 en total) destaquen els internacionals d’ enduro extrem Jonny Walker (Beta), Dieter Rudolf (Husqvarna), Michael Walkner (Gas Gas) i Hugo Blanjoue (KTM WP EricAugé). També molts pilots top del Nacional com Bernat Cortés Albert Fontova (Gas Gas), els germans Guerrero (Beta), Eloi Salsench (Sherco) o l’equip complet de Rieju amb Le Queré, Pau Tomas i Francesc Moret.

La gran sorpresa arriba enguany en la categoria Maxitrail, on els noms més top de l’especialitat lluitaran per pujar al podi en la carrera específica del dissabte a la tarda: Pol Tarrés (Yamaha), Kirian Mirabet (Honda), Joan Pedrero (Harley-Davidson), Gerard Farrés (Macbor), Antoine Meo (Ducati) i Oriol Mena (Morini).

UN COMPLET CAP DE SETMANA

La gran festa de l’enduro arrencarà el divendres 10 de febrer a partir de les tres de la tarda amb l’ inici de les verificacions administratives al Museu Moto Bassella.

Durant el dissabte 11 de febrer, a més de la volta de reconeixement als 65 km de recorregut, serà el torn de les categories no competitives (Fans, Trail/Fans i la nova e-bike experience) i a la tarda, les curses específiques: Kids, Classic, Maxitrail i la més esperada Xtrem.

Diumenge 12 de febrer, després de la sortida única multitudinària amb més de 600 pilots, les categories professionals (Pro i Pro Júnior) hauran de completar 2 voltes al recorregut, mentre que els pilots més amateurs (Friends) només una.

La zona comercial, amb presència de la majoria de marques oficials i més expositors que mai, així com una completa zona gastronòmica de foodtrucks, ocuparan l’espai central del pàdoc, amb ambient més que garantit durant tot el cap de setmana.