Bateries Blade de Nerva

Nerva és l’única marca de motos que té accés a la tecnologia de les bateries Blade de BYD.

Les bateries Blade reben aquest nom de la seva pròpia forma, així com una mida força reduïda si ho comparem amb altres bateries.

Està composta per cel·les individuals adaptades a les dimensions dels models Nerva.

Totes aquestes cel·les queden encaixades en una mena de matriu, de manera que s’augmenta notablement l’aprofitament de l’espai fins a un 50%.

Quant a la densitat energètica, presenten 140 Wh/kg, és a dir, que pot ser comparable a la mateixa xifra que les bateries de tipus NCM.

Seguretat

L’ús del Litio-Ferrofosfat fa que tinguin una composició química més estable que la d’altres bateries.

Això es tradueix que les Blade no s’incendien i no pateixen grans danys davant d’accidents, en què pot haver-hi aixafament.

Un exemple el trobem en què està considerada com la prova més exigent per a les bateries elèctriques.

Consisteix en el test de perforació i el seu objectiu principal és comprovar com reaccionaria la bateria davant d’un curtcircuit causat per un punxament.

Mentre que en moltes altres s’ha vist com la seva temperatura augmenta fins a nivells que provoquen un incendi en pocs segons, les Blade són capaces de mantenir-se entre 30 i 60 graus durant tot el test i, per tant, no pateixen més mal que el de la pròpia penetració.

Fins i tot sotmetent-les a les forces que pot generar un camí de 46 tones en passar per sobre d’elles, les bateries no pateixen cap dany i fins i tot es mantenen en bon estat per a la seva instal·lació i utilització.

Si vols conèixer més sobre Nerva, els seus projectes i vehicles, no dubtis a visitar la seva pàgina web nerva.eco