Brixton augmenta la capacitat de càrrega de la Crossfire 500 i la Cromwell 1200

Els usuaris de Brixton ja poden portar tot allò que necessiten sense sacrificar l’estil, gràcies a la gamma de productes específics de SHAD.

Recentment s’ha iniciat una col·laboració entre Brixton i SHAD, per al desenvolupament i producció d’equipament específic per a alguns dels seus models, concretament per a la Crossfire 500 i la Cromwell 1200.

D’aquesta manera, ambdues motos han vist notablement augmentada la seva capacitat de càrrega sense sacrificar el seu disseny atractiu ja característic. Shad ofereix diverses fixacions per a la Crossfire 500 (en les seves versions 500 i 500X). D’una banda, la B0CR50SE, per a bosses laterals i específica per a l’alforja E48 i la SW42, a més de ser compatible com a stopper amb la SL58. D’instal·lació còmoda i ràpida, manté sempre intacta l’estètica de la moto i permet portar bosses laterals toves de manera segura i senzilla.

D’altra banda, SHAD també compta amb la fixació B0CR50SR, específica per a alforges SR38, E48SR i E48 i compatible com a stopper amb SL58 i SW42. Així mateix, està desenvolupant actualment les fixacions per a la Cromwell 1200. Entre les bosses esmentades, destaquen les alforges laterals E48, perfectes per a la Brixton Crossfire 500 i Crossfire 500X, extensibles de 46 a 58 litres i fabricades en polyester 600D i EVA termoformat per a un acabat semirígid a la zona a PES.

D’un elegant i estilós color negre, els detalls reflectants del seu exterior ajuden a la visibilitat a la carretera. Per la seva banda, l’alforja SR38, d’estètica cafè racer, presenta capacitat de 10 litres i compta amb un folre interior amb impermeabilitat IPX5, cosa que la converteix en l’aliada perfecta per portar tot el necessari en el dia a dia.

Per als usuaris de la Brixton Cromwell 1200 més atrevits i aventurers, SHAD ofereix les Alforges TERRA TR40, amb una capacitat de 32 litres i fins a 10kg de càrrega cadascuna. Es tracta d’un conjunt de bosses toves sumament segur, tant pel seu doble tancament com pel material amb què estan fabricades, ultra resistent a l’abrasió i en compliment amb les normatives mediambientals REACH i OEKO-TEX Standard 100, amb una resistència de 1.500 hores a l’exposició als raigs UV. Això, sumat a la base reforçada i al plegat que garanteix la impermeabilització, fa que siguin les companyes ideals per a qualsevol ruta a lloms de la Brixton de més cilindrada.

Tots aquests accessoris es poden adquirir als diferents punts de venda de SHAD oa través de la xarxa de concessionaris de Brixton.