Brixton Cromwell 1200

La Brixton Cromwell 1200 ha aterrat a Espanya i està disponible als concessionaris de la marca.

La firma austríaca amplia la seva oferta i entra per la porta gran al segment de les motos d’alta cilindrada amb la seva nova i esperada proposta; la Cromwell 1200.

Una moto que ofereix als usuaris més experimentats el plaer de gaudir d’una màquina d’estil  clàssic, equipada amb components d’alta qualitat i a un preu assequible per recórrer qualsevol tipus de camins.

A simple vista, destaca el seu atractiu innegable, inspirat clarament en l’estil retro, i en què s’aprecien les línies clàssiques que dominen a tota la moto. Però per ser bonica, no deixa de ser una bèstia. Equipa un motor de 83 CV de potència, oferint-li un impressionant rendiment, i, gràcies a les seves prestacions, atorga una conducció molt suau i agradable al pilot.

Pel que fa a la part del xassís, els enginyers japonesos de Kayaba han estat els encarregats d’ajustar els amortidors de la Cromwell per dotar-la de comoditat i esportivitat a parts iguals. Destaca també Nissin i ABS Bosch en el seu sistema de frenada, així com els pneumàtics Pirelli de 18” a la llanta davantera i 17” a la posterior. Unes característiques més que suficients per comprovar com aquesta màquina no està feta per a qualsevol, sinó per als més valents.

La Cromwell 1200 ja es pot gaudir en tres colors diferents: en el ja reconeixible Càrrec Green, a Timberwolf Grey ia Backstage Black, i està disponible per 10.299 €.