Brixton premia la millor personalització

Brixton busca la millor personalització dels seus models a Espanya, el guanyador tindrà com a premi un cap de setmana d’aventures.

El termini per participar-hi és de dues setmanes, del 18 d’abril al 30 d’aquest mateix mes. Per presentar la candidatura, cal enviar imatges (almenys 3) de la personalització de la moto a través d’Instagram i Facebook o del correu electrònic office.spain@ksr-group.com.

També cal afegir una mica d’informació sobre els canvis realitzats a la muntura per així comprovar les modificacions efectuades.

El concurs només és vàlid a la península, excloses les Illes Balears i les Canàries, Ceuta i Melilla, per a gent gran i residents a Espanya amb carnet B amb més de 3 anys, A1 o superior.

Un cop es tanqui el termini, el dia 1 de maig, es triarà el millor disseny a través de les històries d’Instagram, on Brixton exposarà els models customitzats perquè els seguidors puguin votar i escollir la seva personalització preferida. El que obtingui més vots serà el guanyador.

Gràcies a la reconeguda marca de complements per a motos, SW-Motech, el premiat podrà gaudir d’una Crossfire 125 XS totalment equipada per afrontar qualsevol desafiament. La firma alemanya ha customitzat dues unitats amb diferents accessoris, com bosses laterals, decoració en color rosa fúcsia i qualitats touring per viure grans aventures, tant per terra com per asfalt.

La persona escollida podrà escollir la data, sota disponibilitat de les unitats, en un termini de 6 mesos des de la proclamació del guanyador. A més, per si voleu compartir l’experiència, sempre que l’acompanyant compleixi els requisits esmentats anteriorment, podreu endur-vos les dues unitats de la Crossfire 125 XS.