Brixton presenta dos Concept Bikes: Storr i Layback

Brixton torna a sorprendre al Saló Internacional de la Moto de Milà amb els models Storr i Layback.

Brixton ha presentat dues noves “concept bikes”, Storr i Layback, que recullen aquesta constant innovació, també a nivell de disseny, que defineix la marca, així com el seu caràcter poc ortodox i versàtil.

Brixton Storr

Inspirada en l’escocesa Illa de Skye, concretament en la formació rocosa The Storr, ubicada al nord de la mateixa, aquesta moto ha estat la primera Brixton desenvolupada en col·laboració amb l’estudi de disseny R!de, amb seu a Salzburg.

Compte amb el motor de la sèrie Crossfire 500, de gran estabilitat, i està pensada per ser una moto enormement utilitària i funcional. Per això, presenta parabrises alt, dipòsit inclinat cap endavant, amplis agafadors i portaequipatges del darrere. El seu disseny té aquest caràcter salvatge que trobem a la zona nord de l’illa esmentada, famosa pels seus paisatges naturals i perquè, segons la mitologia escocesa, és llar de fades i criatures meravelloses.

Brixton Layback

En certa manera, agafar onades i prendre corbes aporten sensacions semblants. Per això, la firma austríaca ha basat el seu nou prototip, Brixton Layback, la primera moto de la marca amb motor elèctric, al surf i en un dels moviments més populars que es poden realitzar sobre una taula, en què el surfer té que inclinar-se notablement.

Diferent a tot el que s’ha vist a EICMA, les seves bateries estan suportades per enormes tubs d’acer i instal·lades el més avall possible. Per sobre, es pot emportar una motxilla i fins i tot la pròpia tovallola de platja, la qual cosa conforma un disseny original i trencador.