Bultaco Day 2022

Celebrada amb èxit la 2a edició de la Bultaco Day.

Dissabte passat 30 d’abril, el temps es va aturar a les instal·lacions de bassella experiences per acollir un dels seus esdeveniments més vintage: el Bultaco Day. Una festa entranyable, que va reunir diversos pilots oficials de l’època i gran quantitat d’aficionats i que va permetre rememorar els millors anys de la mítica marca del dit rampant.

Espectacular el paddock central amb més de 100 models Bultaco, de totes les especialitats, que van rodar simultàniament pels diferents circuits i pistes habilitats en el recinte: motocròs, recorregut de tot terreny, zones de trial, rutes de carretera,… fins i tot una moto-gimcana per a posar a prova l’habilitat dels participants i una exhibició de dirt- track a càrrec de Juan i Rocio Bultó.

La sortida de la 4a Alpinada va captar l’atenció de tots els assistents, amb un total de 25 impecables Alpina disposades a completar un bonic recorregut trail de 20km. Un acte que va comptar amb uns padrins d’honor: Rafael Puig Bultó, l’únic pilot supervivent de l’expedició Himàlaia de 1973 i familiars dels altres 5 expedicionaris que el van acompanyar i que van rebre també un bonic record per a commemorar aquesta gran gesta.

Alberto Nomen, l’únic supervivent dels fundadors de Bultaco, Ricardo Quintanilla, membre de l’equip de la Cazarecords i pilot de carreres de la primera època de Bultaco i Oriol Puig Bultó es van convertir, sens dubte, en les grans estrelles del dia, signant autògrafs i xerrant tranquil·lament amb tots els assistents i aficionats al llarg de tot l’esdeveniment.

Un dels moments més esperats de la jornada, va ser la presentació de les 4 motos originals de l’equip dels ISDT de 1970, que es reunien de nou després de 52 anys. Dos d’elles han estat recuperades pel Club Bultaco i les altres dues cedides pel col·leccionista Antoni Lleó.

Els pilots Jorge Capapey, Casimiro Verdaguer i Narcís Casas van compartir els seus records i vivències d’aquella mítica carrera i el fill de Fernando Muñoz va representar al seu pare a la foto de família per a reproduir la imatge dels 4 components de l’equip. Oriol Puig Bultó, Emilio Bosser i Estanislao Soler, manager de l’equip, van aprofitar també l’ocasió per explicar algunes anècdotes d’aquells anys.

En definitiva, una gran festa plena de retrobaments, records, anècdotes i molta passió per les motos i Bultaco que va reunir més de 200 persones procedents de tot el país i també de diferents punts de França i Itàlia.

Des d’aquestes línies, agrair a tots els pilots participants, assistents i col·laboradors per haver fet possible aquesta segona edició. Ens veiem a Bultaco Day 2023!