Casc jet KV3 de Kappa

El casc jet KV37 de la marca transalpina estrena homologació ECE 22R06 juntament amb un disseny amb contrastos cridaners.

Kappa renova el seu jet KV37 amb la atrevida gràfica EVO STYLE, homologat segons la nova i estricta normativa ECE 22R06.

Aquest casc ha estat renovat amb la tecnologia més capdavantera per adaptar-se a la darrera homologació europea ECE 22R06. Això vol dir que els test de resistència que ha passat, entre les quals s’inclouen proves d’impacte a diferents velocitats -en pantalles, rotacionals, en superfícies inclinades o per partícules a alta velocitat- són més complets i exigents.

El jet KV37 disposa d’una lleugera calota fabricada en material termoplàstic, dissenyada segons l’ergonomia del cap. Mentre que l’interior està fabricat en teixit hipoal·lergènic i és extraïble i rentable. Això permet una millor higiene del casc alhora que un major confort durant el seu ús. A més, la seva pantalla llarga protegeix millor del fred, el vent i la pluja d’aquesta temporada.

Algunes de les característiques extra amb què compta aquest casc són: una pantalla anti-esgarrinxades, especialment llarga per a una major protecció del rostre davant la fresca brisa d’aquesta temporada, i una ullera solar interna escamotejable que s’acciona des del lateral del casc mitjançant una palanca. Presenta un sistema de tancament mitjançant una pràctica corretja dʻajust micromètric. El KV37 inclou també amb una àmplia presa d’aire central que se suma a la circulació natural pròpia dels models oberts.

El nou disseny EVO STYLE del KV37 és un homenatge a l’estètica pop. Les formes geomètriques en tota la calota juntament amb gruixuts perfils negres recorden vagament el doodle art i li atorguen un aire diferent i metropolità.

Aquesta gràfica compta amb cinc variacions de colors fluorescents d’alta visibilitat que combinen amb tons més neutres en diferents acabats, tant brillants, mats com metal·litzats. Entre elles s’inclou una versió lady, en blanc i fúcsia, per a les amants d’aquest estil.

El jet KV37 està disponible en altres tres gràfiques més, la EVO BASIC i la OREGON per als que prefereixen els colors neutres i sòlids; i l’OREGON READY, que juntament amb l’EVO STYLE, estan dissenyades per a un look més atrevit amb varietat de formes i vius colors.

Aquest casc té opcions per a tots els gustos i es troba en talles que van des de XS a la XL a un preu de 123 € PVPR (IVA Inc.).