Casc KV49 de Kappa

Casc KV49 de Kappa: una gràfica per a cada moto.

Aquest any, com a complement perfecte i assequible per a aquells que se senten atrets pel món off-road i adventure, Kappa llança dues noves gràfiques per al seu casc KV49, l’EVO GREAT en colors vius i l’EVO SOLID COLOR en negre.

El KV49 està fabricat en material termoplàstic, el que li permet tenir un pes de 1.390 gr. Està equipat amb preses d’aire a la part superior i a la mentonera, extractor posterior, tancament de doble anella “D-ring”, protector de nas extraïble i interior desmuntable i rentable. Aquestes característiques li permeten assolir uns òptims nivells de seguretat i comoditat amb una gran relació qualitat-preu.

La gràfica EVO GREAT està formada per línies rectes modernes i agressives i disponible en sis colors diferents, que combinen a la perfecció amb els principals models de les motos d’enduro i motocròs més venuts, com són el vermell i negre (característiques de la GAS GAS EC 350 F), el taronja, negre i blanc (de la KTM EXC 250F) o el blau i groc (de la Sherco SE 300).

Mentre que l’EVO SOLID COLOR està disponible en un elegant negre mat. Totes dues amb un interior amb acabat de camuflatge a joc amb els colors del casc.

El KV49 de Kappa està disponible en aquestes dues gràfiques a un preu de 142 € (PVPR IVA inclòs) en talles que van des de la 54/XS a la 63/XXL.

Per a més informació sobre Kappa o els seus productes entra a la web de Kappa.