CATALÀ DE MOTOCRÒS DE NENS I FEMENÍ

EL CATALÀ DE MOTOCRÒS DE NENS I FEMENÍ CELEBREN LA SEGONA CURSA DE LA TEMPORADA A ALMENAR.

El circuit El Terré d’Almenar ha estat la seu, aquest passat diumenge, 27 de març, de la segona cursa dels Campionats de Motocròs de Catalunya Femení i de Nens.

La prova que es va haver d’ajornar a causa de la pluja fa unes setmanes, finalment s’ha pogut celebrar amb total normalitat. La segona prova del català ha reunit més de 120 pilots a la comarca del Segrià.

Pel que fa als resultats del dia del Campionat de Catalunya de Motocròs Femení, Anna González s’ha alçat amb el triomf de la categoria MX85 Femení. La corredora de l’Esport Motor Castellbisbal ha estat la més ràpida, amb diferència, en les dues mànegues del dia. Aina Arfelis i Julieta Croci s’han disputat la segona plaça en un desenllaç d’allò més emocionant. Finalment, Arfelis ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Croci ha completat el top 3 de la categoria.

Mariona Valero ha estat la protagonista de la categoria MX Open Femení. La pilot del Moto Club Amics Moto Valls de Torroella ha dominat de dalt a baix les dues mànegues de la jornada. Pau Deya, amb dues segones posicions, s’ha endut la medalla de plata, mentre que Cristina De Juan ha fet tercera.

Pel que respecta al Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens, en la categoria MX85 Cadet, Mario Vélez i Javier Salinas han finalitzat la cursa empatats a 41 punts. La combinació de resultats ha afavorit Vélez, que s’ha enfilat fins a la primera posició del podi. Javier Salinas ha finalitzat en la segona posició, mentre que Alejandro Liñan ha fet tercer.

Ot Marí ha estat el protagonista de la categoria MX85 Juvenil. Marí ha estat el més ràpid en totes dues mànegues. Omar Pavon, amb dues segones posicions, ha pujat fins al segon esglaó del podi, mentre que Oleguer Riba ha completat les posicions d’honor.

La categoria amb més participació ha estat la MX65, amb 40 pilots a la graella de sortida. Pau Caudet ha aconseguit el segon triomf consecutiu de la temporada després d’imposar-se en totes dues mànegues. Jaume Pons, sense opcions de victòria davant el ritme de Caudet, s’ha assegurat la segona posició. Marc Serra ha completat el top 3 després d’una gran actuació al traçat d’Almenar.

Finalment, pel que fa a la categoria de menor cilindrada, MX50, Nil Soler s’ha enfilat fins a la primera posició del podi després de vèncer les dues mànegues de la jornada. Alonso Tribaldos i Òscar Martínez, segon i tercer, respectivament, han completat les posicions d’honor.

El circuit de Salomó serà l’escenari de la propera cursa del Campionat de Catalunya de Nens i Femení de Motocròs.