Circuit de Catalunya

Els Campionats de Catalunya de Motociclisme i la Copa d’Espanya de Velocitat han ofert una jornada gratuïta d’alt voltatge al Circuit de Catalunya.

El Circuit deCatalunya va obrir ahirles seves portes perquè els amants de les dues rodes i de la competició de motor en general poguessin gaudir d’una jornada dedicada al motociclisme, la qual ha tingut accés general gratuït.

El dia ha ofert boniques batalles als assistents sobre un asfalt canviant per les condicions meteorològiques, així com també ha exhibit el talent local i nacional amb un programa esportiu representat per nombroses categories i campionats.

Daniel González guanya a SBK

L’FR Moto Racing Team i el seu pilot Daniel González han complert amb els seus deures avui al Circuit.

El conjunt ha segellat la primera posició de la categoria Superbike a la Copa d’Espanya de Velocitat, la qual compartia pista també amb la Copa Yamaha R1. González, a més, s’ha adjudicat un espectacular victòria, defensant la seva posició d’un Jaime Davis (British Carrera Team) que desitjava dur a terme un canvi de papers.

Mateos sorprèn a SBK 1000

A causa de la gran quantitat d’inscrits, els participants d’SBK 1000 dels Campionats de Catalunya de Motociclisme, que havien de compartir pista amb els de la Copa d’Espanya, s’han reptat en una cursa pròpia i de manera independent.

El resultat d’aquest assalt ha estat fascinant, i és que Alexander Mateos s’ha fet amb la victòria en l’última volta. Mateos ha sorprès un Javier Layunta amb aparents problemes de ritme causats per la falta de combustible al final de la prova.

Les conseqüències no han resultat tan negatives com podrien haver estat, i és que al final ha pogut assegurar la segona plaça.

Encara que tots els ulls estaven posats en aquests dos participants, hi ha hagut un tercer que també ha donat de què parlar. Javier Grande, que ha arribat a rodar segon, ha estat el tercer classificat.

Aquest resultat l’ha aconseguit rebent fins i tot una penalització de doble long lap per no obeir a la primera que li imposava direcció de cursa per conducció temerària.

Encara així, la prova ha acabat positivament per a Grande, que ha acabat festejant al podi.

Gran igualtat en Supersport

Tant els participants que puntuaven pels Campionats de Catalunya de Motociclisme com els de la Copa d’Espanya de Velocitat en la categoria Supersport s’han submergit avui en una cursa amb una nodrida graella d’allò més entretinguda, així com els participants de la Copa Yamaha R6.

El vencedor absolut i de la Copa d’Espanya ha estat Simon Jespersen, amb una sòlida actuació que l’ha portat a acumular un còmode avantatge per a assegurar la posició d’honor.

Joan Díaz ha estat el major premiat dels Campionats de Catalunya de Motociclisme, en la quarta plaça de la general.

Després de Jespersen, un grup de tres pilots s’han anat intercanviant posicions. Alberto García ha estat finalment el segon classificat absolut i el vencedor de la Copa Yamaha R6; mentre que Álvaro Fuertes ha pujat al tercer esglaó del podi.

Supersport 300 premia a Varis Fleming

El pilot del Motap Racing Team Varis Fleming s’ha fet avui amb la victòria de la categoria Supersport 300 de la Copa d’Espanya de Velocitat.

Aquest assoliment ha estat doble, i és que Fleming ha estat perseguit per Hodei Martínez (TCM Motorsport), que ha vist la bandera de quadres enganxat a ell.

Encara que Martínez ha estat segon finalment, tots dos han protagonitzat una gran batalla en l’asfalt mundialista.

Gonçalo Dies (VRC Team) ha estat el tercer en discòrdia, encara que bastant distanciat dels dos protagonistes del dia per a les SSP 300.

Pons s’imposa a Promo 3

La primera de les curses celebrades avui ha estat la de la categoria Promo 3. En ella, Joel Pons (Pons Motorsport) ha aconseguit imposar-se, encara que amb un rival que no li ha posat les coses gens fàcils.

Pons partia tercer, però el seu perseguidor, Travis Borg (FR Moto Racing Team), venia des de la cinquena línia de la graella.

A Borg tan sols li han faltat sis dècimes per fer-se amb l’or, que al final ha estat de Pons. Així i tot, Borg ha acaparat pràcticament totes les mirades dels assistents amb la seva particular remuntada. Oliver Cantos (Motoscerpa) ha copat el podi absolut.

De la Puerta, el més destacat de la BMW Motorrad Iberia Cup

Adrián de la Puerta ha estat el pilot més avantatjat a la copa monomarca BMW Motorrad Iberia Cup. En la prova del certamen, alguns dels pilots decidien no prendre la sortida a causa de la presència de l’aigua, deixant, entre altres, al poleman Marc Miralles fora de joc, així com al segon classificat, Julio Domínguez.

En aquest marc contextual, Adrián de la Puerta ha pres les regnes de la copa avui -l’únic amb pneumàtics de sec-, i s’han sumat a la celebració Isaac Moreno i Benjamín Vallmanya, en la segona i la tercera posició respectivament.

Multitud de vencedors a les Copes Yamaha 125 i R3 bLU cRU

Les dues copes de la marca japonesa han dut a terme dues curses puntuables, la primera per separat i la segona ajuntant els seus participants.

La Yamaha 125 ha premiat aquest matí a Ramón Godino, mentre que a la tarda ha celebrat amb Aleix Ginés.

La R3, per part seva, ha atorgat l’or novament a Ramón Godino, el qual competia en totes dues categories. A la tarda, en la cursa conjunta, Godino ha sortit amb l’R3 i s’ha adjudicat la victòria general i de categoria, donant l’oportunitat a Ginés de guanyar a la 125.