Com personalitzar la teva Cromwell 1200

Els propietaris de la Cromwell 1200 ja poden adaptar el seu estil a la moto gràcies als accessoris que ofereix la marca.

Fidels a la seva filosofia, “Any direction. As long as it’s your own”, Brixton s’envolta de proveïdors de renom dotant la Cromwell 1200 amb components de primera qualitat perquè l’usuari esculli el seu propi estil.

Alforges laterals SHAD

El fabricant austríac en col·laboració amb la marca catalana SHAD, presenta com a accessoris les Alforges TERRA TR40, ideals per augmentar la capacitat de càrrega sense sacrificar l’estil. Es tracta d’un conjunt de bosses toves summament segur, tant pel doble tancament com pel material amb què estan fabricades, ultra resistent a l’abrasió i amb un plegat que garanteix la impermeabilització.

A més, compten amb una capacitat de 32 litres i fins a 10 kg de càrrega cadascuna, perfectes per poder portar qualsevol embalum i fer una escapada amb la Cromwell 1200. I, si és necessari més espai, també hi ha disponible una bossa per a dipòsit SR18, amb una capacitat de 8 litres, una resistència UV ISO 105 A 02, classe 5/5, confeccionada amb material impermeable i un disseny robust, que a més compta amb una nansa encoixinada per a un transport còmode.

Si el viatge és curt, una altra opció són les Alforges SR38, un conjunt de bosses amb 10 litres de capacitat i un disseny robust, que mantenen la seva forma quan són buides. A més, són força resistents ja que tenen una resistència UV ISO 105 A 02, classe 5/5, revestiment interior extraïble i un material impermeable gràcies a la coberta per a la pluja IPX5. Per muntar ambdues alforges, la marca ofereix un set de muntatge específic per a la Brixton Cromwell 1200, la qual cosa garanteix un acoblament perfecte.

Per realitzar qualsevol tipus de recorregut en companyia, es pot afegir a la moto un set de passamans, que es fixen a la part posterior per proporcionar al passatger una forma còmoda i segura de subjectar-se. A més, gràcies a aquest accessori es pot col·locar fàcilment el cavallet principal.

Plus de comoditat i seguretat a la carretera

La marca aposta pel color marró, un to que transmet sensació de fiabilitat, tranquil·litat, força i caràcter, ideal amb allò que representa aquesta moto. Per això, compta amb opcions molt atractives com el seient scrambler, un set de genolleres marró -també disponibles en negre-, amb el nom de la firma austríaca, perfecte per garantir un millor ajust dels genolls, i un set de manillar, per oferir una conducció amb més alçada. Aquest manillar és 60mm més ample i 40mm més alt que lequipat de fàbrica.

Més protecció per a la Cromwell 1200

A més de cuidar l’aparença de la moto i fer-la més vistosa, és important protegir-la d’impactes, esgarrapades, abonyegaments i altres possibles riscos. Per això, Brixton compta amb accessoris per cobrir diferents zones de la moto.

En primer lloc, es pot adquirir un set de protecció de far d’acer inoxidable, compost per un protector, dos cargols de muntatge i dos cargols M6x8. Aquest suplement és necessari per protegir el far en llargs desplaçaments.

D’altra banda, hi ha disponibles un set de parabrises, un joc de cobrecàrter d’alumini polit, per recórrer camins sense la preocupació que el motor sigui copejat per pedres, grava, etc. Així com un joc de tapes de vàlvules, d’un material d’alumini totalment anoditzat i un joc de barres de protecció del motor, per oferir un aspecte diferent a la Cromwell 1200 i protegir-la de cops directes.

Tots aquests accessoris es poden adquirir a través de la xarxa de concessionaris de Brixton.