Comença la producció de la nova Ducati Scrambler®

La nova Scrambler® combina un estil més modern amb lleugeresa, simplicitat, autenticitat i una electrònica més avançada, amb Ride by Wire, Quick Shift i Riding Modes.

La producció de la nova Ducati Scrambler®, que ja es va presentar al setè episodi de la 2023 World Premiere, ha començat a la planta de Borgo Panigale.

Una nova Scrambler® completament renovada en estil i conceptes, que manté l’esperit i l’energia original que han fet aquesta família un èxit mundial per a més de 100.000 entusiastes. Una motocicleta inconfusible, dinàmica, accessible i segura per a l’ús diari, amb un nou disseny captivador i modern.

La producció de la primera unitat es va celebrar al nou edifici de Finitura i Delibera Estetica amb un esdeveniment al més pur estil Scrambler®. Després del tradicional “bateig” a càrrec del CEO Claudio Domenicali, la cerimònia es va transformar de fet en una animada festa en què tots els empleats van poder admirar els nou colors de la nova Scrambler® com a bestreta.

Les possibilitats de personalització, que sempre ha estat un element distintiu de la Scrambler®, va més enllà en aquesta segona generació gràcies al nou dipòsit Icon. La part de color és una coberta que es pot canviar fàcilment, com els parafangs, adhesius de les llantes i cobertes dels fars. Així, l’aspecte de la Scrambler® es pot adaptar a tots els gustos amb gran facilitat.

Als tres colors bàsics (Groc ’62, negre Thrilling Black i Rojo Ducati) se sumen sis més (verd Storm Green, blau Rio Celeste, taronja Tangerine Orange, verd Jade Green, blau Sparkling Blue i vermell Velvet Red), disponibles com un kit d’accessoris per vestir la nova Scrambler® Icon en nou decoracions diferents.

Gràcies a una reducció de pes de 4 kg, el nou Ride-by-Wire i l’accessori Quick Shift, la Scrambler® ofereix una conducció més brillant. I també és més segura, més moderna, digital i tecnològica gràcies als Riding Modes, el Ducati Traction Control i el nou panell d’instruments amb TFT a color.

Tot això sense trair aquesta senzillesa i autenticitat que sempre han representat els valors essencials per a tots els entusiastes de les Scrambler®. El motor bicilíndric Desmodue refrigerat per aire, bastidor multitubular, manillar ample, baix centre de gravetat i la diversió de conducció segueixen sent característiques essencials també per a la nova generació de Scrambler®.

El resultat d’aquesta recepta són tres Scramblers® noves: Icon, Full Throttle i Nightshift. Tres motos amb una impressió diferent, unides per una posició de conducció relaxada i un pes reduït, per oferir als entusiastes de totes les experiències i habilitats un gran plaer de conducció, tant als desplaçaments urbans com fora de la ciutat.