Concurs de Pont Grup per dissenyar el casc de Sergio García

Pont Grup torna a apostar per la creativitat dels fans com a talismà per al pilot de Moto3.

Pont Grup, patrocinador de Sergio García Dols, llança per segon any consecutiu un concurs entre els seguidors per dissenyar el casc de la firma espanyola MT Helmets que el pilot lluirà el cap de setmana del GP de València (4-6 de novembre). Aquest pot ser un circuit clau per al valencià en la baralla pel títol del Mundial de Moto3 després d’acumular set pòdiums al llarg d’aquesta edició del campionat.

Aquest any, la temàtica del concurs de disseny és la música. Com a inspiració, Pont Grup ofereix les playlist de Sergio a Spotify amb llistats de deu cançons proposades per amenitzar cada cursa. A la playlist del GP d’Aragó, per exemple, es pot escoltar des de Quevedo fins a Guns N’Roses passant per Franz Ferdinand entre d’altres.

La corredoria d’assegurances promociona el seu Worldtour a través d’un festival de música digital i nombroses playlists dedicades a cadascun dels seus pilots i carreres. Així, l’equip Yamaha, Xavi Vierge, Lorenzo Santolino, Sara García i Pol Tarrés s’uneixen a Sergio García posant ritme a les competicions amb els temes favorits que ara comparteixen amb els seus seguidors.

Per desenvolupar el procés creatiu, els artistes tenen a la seva disposició una plantilla del casc que es poden descarregar al seu ordinador. Amb aquesta plantilla podran fer les creativitats amb 5 vistes diferents: frontal, posterior, zenital, lateral esquerre i lateral dret. Així podran donar curs al seu talent cobrint cada angle del casc.

El tancament del procés de recepció de dissenys serà el 7 doctubre. Les il·lustracions se sotmetran a votació durant quatre dies i el 14 d’octubre el Pont Grup donarà a conèixer el guanyador, que s’emportarà una rèplica del nou casc signat per SG11 i dues entrades per poder veure la darrera cursa de l’any en directe. Consulta aquí tota la informació.