Copa Catalana de Trams d’Enduro

La Copa Catalana de Trams d’Enduro ha celebrat aquest passat dissabte, 14 de maig, la quarta cursa de la temporada a Bassella.

El Club Esportiu SIP Sport ha estat l’encarregat d’organitzar la 4ª prova de la Copa Catalana de Trams d’Enduro que ha reunit un centenar de pilots a terres lleidatanes.

Els participants, dividits en dos blocs en funció de la cilindrada, han afrontat un recorregut força tècnic i amb més pols del previst. La calor s’ha fet notar a Bassella, amb temperatures superiors als 30 graus.

Pel que fa als resultats del dia, Pol Guerrero ha estat el vencedor de l’scratch del primer bloc. El pilot barceloní, encasellat dins la categoria E-125 2T, ha registrat el millor temps en la tercera passada, aturant el crono en 6:20. Amb aquesta victòria, Guerrero ha guanyat les quatre curses disputades de la Copa Catalana de Trams d’Enduro de la present temporada.

El Top 3 de l’scratch del primer bloc l’han completat, precisament, dos pilots de la categoria E-125: Hugo Cuesta (6:33) i Guillem Sucarrats (6:36).

Eyal Efroni ha dominat la categoria E-85. El corredor del Moto Club Corbera ha marcat el millor registre personal en la segona passada (6:46), tot i que qualsevol dels tres temps aconseguits al llarg de la prova li hauria servit per endur-se la victòria. Alejandro Liñan (6:52) ha pujat al segon esglaó del podi de la categoria, mentre que Ramon Godino ha fet tercer (7:10).

A la categoria E-65, Pau Sabaté segueix imparable després de vèncer, de manera consecutiva, la quarta cursa de la temporada. Sabaté ha completat la prova amb un temps de 7:22, més de mig minut més ràpid que el segon classificat, Nil Masó. El podi l’ha completat Èric Wic.

Anna González ha estat la protagonista de la categoria Femenina Infantil. La pilot del Moto Club Esport Motor Castellbisbal ha pujat a l’esglaó més alt del podi (7:57), per davant d’Adela Godino (8:56), i Iriene Conesa (9:18).

Pel que fa a les categories Clàssiques, Albert Fígols (9:29) s’ha endut el triomf de la categoria TT80, on Damaso Muniente ha fet segon. D’altra banda, Hèctor Pla (7:48) ha estat el guanyador de la categoria TT Superiors. Oriol Vila ha fet segon i Moises Adell, tercer.

Pel que fa al segon bloc, Francesc Aguilar, de la categoria Júnior Oberta, ha estat el guanyador de l’Scratch amb un temps de 6:20 aconseguit tot just en la primera passada. Aguilar ha encapçalat el podi de la categoria Júnior Oberta on l’han acompanyat Yago Domínguez (6:29), segon a l’scratch, i Pau Conesa (6:38).

Joel Vives (6:30), tercer a l’scratch, ha estat el guanyador de la categoria Elit. Al podi l’han acompanyat Marc Calmet (6:50) i Ot Monsonís (7:09), segon i tercer, respectivament.

Lorena Sánchez, de la categoria Femenina Superiors, ha completat la prova amb un temps de 11:02.

Una de les categories amb més igualtat de la jornada ha estat la Màster 45, on Martí Puigrodon (7:19) s’ha imposat per només un segon de diferència sobre Jordi Tugues (7:20). El podi l’ha completat Dani Ollès (7:22) a només dos segons i mig de Puigrodon.

Carlos López (7:53) ha estat el més ràpid de la categoria Màster 55. Enrique Gras ha fet segon (8:20), mentre que Lluís Torra ha completat les posicions d’honor.

Amb un temps de 6:58, David Gómez s’ha enfilat al primer esglaó del podi de la categoria Sènior B. Samuel Obradó (6:37) ha fet segon i Oriol Casany (6:38), tercer.

Finalment, pel que fa a la categoria Sènior C, Davíd Gómez s’ha endut el triomf després de marcar el millor 6:58. El top 3 de la categoria l’han completat Pere Xavier Montané (7:00), en segona posició, i Aaron Sánchez (7:11), que ha fet tercer.

La Copa Catalana de Trams d’Enduro es reprendrà el proper mes de setembre a Galls Motor.