Data Bassella Race 2023

Comença el compte enrere per a Bassella Race 2023.

Un any més (i ja van 14), arriba una de les proves més mítques i multitudinàries del panorama offroad nacional i internacional, Bassella Race 1, que se celebrarà els dies 10,11 i 12 de febrer de 2023.

Organitzada pel Club Sip Sport, es presenta amb el mateix format que l’ha fet tant popular, generant el màxim espectacle amb les categories més competitives (Pro/Pro Junior) i la possibilitat de poder participar a un nivell més amateur (Friends), sense oblidar les curses específiques del dissabte a la tarda (Kids, Maxitrail i l’ esperada Xtreme).

Es manté la categoríi Fans, sense competició, només per a l’excursió del dissabte i  també la denominada Trail/Fans, exclusiva per a motocicletes trail i maxitrail amb un recorregut adaptat mitjançant navegació per roadbook. 

Com a principal novetat per a enguany, destaca una única sortida conjunta per a totes les categories,  recuperant l’ essència original de la prova, que molt probablement deixarà algunes de les imatges més espectaculars  de tot el cap de setmana. 

I si vens com espectador, recorda que l’ accés és lliure i que a més de veure les diferents curses, podràs gaudir d’una àmplia zona comercial, espai gastronòmic de foodtrucks i molt ambient al pàdoc.

Les inscripcions s’obriran el dijous 1 de desembre i els dorsals es seguiran adjudicant per rigurós ordre d’inscripció. Consulta la pàgina web oficial, www.bassella.com/BR1, on molt aviat es publicaran tots els reglaments i detalls de l’esdeveniment.