DATA BASSELLA RACE 2024 

La Bassella Race 2024 se celebrarà el cap de semana del 16, 17 i 18 de febrer de 2024.

Un any més, el Club Sip Sport es posa ja en marxa per a preparar una nova edició de la multitudinària Bassella Race 1.

Se celebrarà del 16  al 18 de febrer a Bassella (Lleida), on es reuniran de nou els noms més top de l’ especialitat amb milers d’ aficionats i fans disposats a gaudir d’ un cap de setmana 100% offroad.

Es manté el mateix format de carrera que l’ha fet tan popular en els últims anys, amb possibilitat de participar en categories competitives (Pro i Friends) o no competitives (Fans i Fans/Trail).

Com sempre, el dissabte a la tarda, serà el torn de les carreres específiques: Kids RaceClassic Race, l’espectacular Maxitrail Race (que cada vegada gana més adeptes amb pilots oficials de les principals marques) i l’esperada Xtreme Race, on els pilots més top es juguen l’ordre de la graella de sortida del diumenge.

Diumenge l’ espectacle seguirà amb la sortida multitudinària i el recorregut d’uns 60km (1 volta per a Friends, 2 voltes per a categories Pro) per a proclamar el vencedor absolut de Bassella Race 2024.

I si vens com aespectador, recorda que l’accés és lliure i que a més de les carreres, gaudiràs d’un gran ambient al pàdoc, amb una àmplia zona comercial i espai gastronòmic de foodtrucks.