Dos Brixton 125 XS es vesteixen de SW‑Motech per afrontar qualsevol aventura

L’acord de col·laboració entre Brixton i SW-Motech permetrà als apassionats de les dues rodes provar les unitats personalitzades de la Crossfire 125 XS.

Gràcies a l’acord de col·laboració entre Brixton i la reconeguda marca de complements per a motos SW-Motech, la Brixton 125 XS es ​​presenta equipada fins a les dents per assolir els desafiaments més grans.

La premissa de la marca austríaca és oferir una àmplia gamma de models de moto amb increïbles prestacions, a un preu assequible, que satisfacin les necessitats de qualsevol usuari de les dues rodes. En coherència amb això, en aquesta ocasió, Brixton s’ha aliat amb SW-Motech, la reconeguda firma alemanya especialitzada en la distribució i fabricació d’accessoris touring de primera qualitat per crear dues Brixton úniques vistes per primera vegada a la fira de Vive la Moto 2022 a Madrid.

L’objectiu d’aquest acord de col·laboració entre les dues marques juntament amb una tercera, RM Motos, l’empresa encarregada de fer les modificacions estètiques, és fer encara més atractiva i capaç si és possible aquesta singular 125.

El resultat no ha pogut ser més interessant: dos Crossfire 125 XS dotades de gran capacitat de transport i ergonomia millorades per oferir als més aventurers la possibilitat de recórrer qualsevol mena de ruta que se’ls proposi.

Tot i ser el mateix model, les dues motos presenten característiques diferencials amb el propòsit d’oferir dues propostes que compleixin amb gustos i necessitats diferents.

PER ATREURE TOTES LES MIRADES

La versió més cridanera es distingeix fàcilment gràcies a la decoració en un color rosa fúcsia que acapara totes les mirades. RM Motos han estat els encarregats de pintar amb hidro impressió la tapa del far, els laterals i el dipòsit en aquest color rosa fúcsia i amb detalls en negre. A més, presenta un disseny de seient totalment nou entapissat en color gris amb formes de rombe en fil rosa.

En aquest cas, SW-Motech ha incorporat a la Brixton Crossfire 125 XS diferents elements que la fan molt especial. Entre altres components podem trobar una bossa sobre dipòsit PRO, amb un disseny elegant i atemporal, a la qual s’afegeix una maleta lateral i una altra superior, totes dues de la col·lecció URBAN ABS. Del topcase i la maleta lateral d’aquesta sèrie en ressalta el caràcter esportiu i robustesa gràcies a la fabricació amb resistent plàstic ABS, així com la gran capacitat d’emmagatzematge.

Han estat creades específicament per a les motocicletes sense carenat i per les que la part posterior és de reduïda grandària, per la qual cosa són idònies per a les Crossfire 125 XS. Gràcies al seu disseny aerodinàmic i paravents, aquestes afecten mínimament la conducció. Com a cirereta del pastís, s’ha afegit als laterals el logotip de SW-Motech al costat del de Brixton amb la peculiaritat que s’il·luminen en prémer un botó que RM Motos va incorporar al costat de la botonera.

PER ALS MÉS INTRÈPIDS

La segona unitat destaca pel seu modern vinil de camuflatge en tons grisencs, i un escapament homologat amb què cridar l’atenció allà on vagi. Igual que la seva germana, la tapa del far, els laterals i el dipòsit s’han pintat amb hidre impressió gràcies al treball de RM Motor.

A més presenta detalls en vermell com el logo de Brixton al parafang, al tanc i als laterals. El seient està entapissat amb un disseny en línies horitzontals a la part superior d’un to gris i als laterals d’un gris més clar. Pel que fa a equipació, compta amb una bossa sobre dipòsit PRO, però en aquesta ocasió, les bosses laterals són de la col·lecció SW-Motech SYSBAG.

Una línia d’equipatges tous que es caracteritzen per la seva versatilitat i les propietats dels materials d’alta qualitat utilitzats per fabricar-los com és el niló balístic. Aquestes alforges presenten una bossa interior impermeable, una butxaca de malla a la tapa, nansa de transport i la corretja d’espatlla, detalls reflectants, així com elements reforçats i imants a la tapa de la bossa per evitar vibracions. Detalls que marquen la diferència. Aquesta unitat també compta amb el logotip en vermell que s’il·lumina a través d’un botó.

Ambdues preparacions de la Crossfire 125 XS equipen llums LED de colors intercanviables, així com els corresponents adaptadors, desenvolupats i dissenyats específicament per a aquestes dues màquines. Per deixar clar, que aquestes dues muntures són úniques.

Si t’han entrat ganes de provar aquests models, ara ho pots fer!

Brixton i SW-Motech conviden la comunitat motard a viure bogeries sobre aquestes màquines i anima a explicar l’experiència a través del hashtag #mellevolabrixton a les RRSS. Per provar qualsevol d’aquestes dues preparades Brixton 125 XS, has d’enviar un email a spain@sw-motech.com amb la teva proposta de ruta, viatge o qualsevol aventura que se t’acudeixi, i, sobretot, tenir moltes ganes d’explicar-ho als teus amics més motards!