Ducati Borgo Panigale Experience

Nous recorreguts i col·laboracions fan encara més exclusiva la Ducati Borgo Panigale Experience.

Ducati ha renovat l’oferta de la Borgo Panigale Experience introduint noves activitats, sistemes de visites i col·laboracions per oferir experiències cada vegada més atractives i inoblidables a tots els entusiastes.

La Borgo Panigale Experience és el recorregut creat per Ducati per a tots aquells que vulguin experimentar una immersió total al món de les motos vermelles de Borgo Panigale. Els visitants poden reviure més de 90 anys d’història i passió dins el Museu Ducati, i observa en viu el naixement de les motos que fan somiar els ducatistes de tot el món.

Una nova i prestigiosa col·laboració amb Lamborghini forma ara part d’aquesta ja extensa oferta. Des del 25 de març i fins al 7 de maig, els entusiastes poden participar a la Ducati Museum and Automobili Lamborghini Museum Experience, pensada per als que vulguin experimentar de primera mà el talent automobilístic, coneixement creatiu i passió de dues excel·lències de Motor Valley que porten al món el Made in Italy.

Aquesta nova experiència permet als convidats visitar tots dos museus en un sol dia, aprofitant una tarifa reduïda per a les dues entrades i un servei d’autobús llançadora gratuït, que ofereix un trasllat directe i ràpid entre els complexos de museus de Borgo Panigale i Sant’Agata Bologneu-vos. Aquesta modalitat serà possible només els dissabtes i diumenges per a un grup màxim de 15 persones, amb visita guiada realitzada per operadors qualificats per a tots dos museus, en italià i anglès en caps de setmana alterns.

Per accedir als museus amb tarifa reduïda i utilitzar el servei d’autobús llançadora, cal reservar i es pot fer tant a la pàgina web de Lamborghini com a la pàgina dedicada de la web de Ducati, on també es poden consultar els horaris i preus de lexperiència. Entre les altres novetats que milloren l’oferta de la Borgo Panigale Experience són els “Discovery Tours” amb Livio Lodi, curador del Museu Ducati, expert i aficionat a la història, que transmetrà el seu gran coneixement i passió per la marca.

A través del nou format, els entusiastes poden explorar el Museu Ducati caminant en companyia del seu propi curador, descobrint històries, anècdotes i moments no explicats a través d’emocionants narracions, tenint una experiència encara més immersiva a les sales que recorren els models icònics, gestes esportives, pilots llegendaris i fites tecnològices que van ajudar a construir la marca Ducati. Les visites al Museu Ducati en companyia del curador es faran de l’1 d’abril al 7 d’octubre, un dissabte al mes, per a grups de fins a 12 persones. Per a cada data hi ha un tour en italià i un altre en anglès. Més informació sobre els dies seleccionats i els horaris de visita estan disponibles a la pàgina dedicada a la web de Ducati.

Però això no és tot: gràcies a una col·laboració entre la Fondazione Ducati i Trenitalia Tper, els que viatgin a bord dels trens de la companyia ferroviària regional d’Emília-Romanya tindran l’oportunitat de visitar el Museu Ducati a un preu especial. Més detalls disponibles a la pàgina web Ducati.

Totes les activitats implementades per Ducati per fer que Borgo Panigale Experience sigui encara més emocionant i única tenen com a objectiu millorar el viatge a través de la història i el present de la marca, oferint a tots els entusiastes una oportunitat única de tocar de primera mà els valors de “Style, Sophistication and Performance”. Tots els detalls sobre com visitar i reservar està disponible a la secció dedicada de la Borgo Panigale Experience a la pàgina web de Ducati.