Ducati DesertX, la nova moto de Charly Sinewan

Des de Panamà, Charly Sinewan va presentar ahir al seu canal de Youtube la nova moto amb la què continuarà la seva volta al món, la Ducati DesertX.

Charly Sinewan ha obert un nou capítol a la vida que comparteix amb tots els seus milers de seguidors. La seva moto, la companya que el porta d’aventura en aventura, d’experiència vital en experiència vital, ja és una Ducati.

Charly Sinewan:  “Estic molt emocionat i orgullós de formar part de la família Ducati i d’unir-me, gairebé des del principi, a aquest projecte anomenat DesertX, que encaixa perfectament amb el meu estil de viatge i de vida, que és més o menys el mateix. Porto pendent de l’evolució d’aquesta moto des que es van començar a veure prototips, uns anys enrere, fins que la vaig poder provar al juny d’aquest any 2022. I des d’aleshores ja només vaig pensar que arribés aquest dia, en què pogués presentar-la com la meva nova companya de viatge.”

Pablo Silván director Ducati – Ibèrica:  “Estem il·lusionats de tenir Charly Sinewan sobre una Ducati. Charly no és només un viatger; viu, comparteix cada metre que recorre i ho fa amb respecte i dedicació. Sens dubte compartim valors i il·lusions. Qui millor que ell per acompanyar-nos al món del turisme, aventura on aspirem a ser la referència amb models com la DesertX i la recent presentada Multistrada V4 Rally”.

Després de recórrer Panamà, Charly Sinewan i la seva Ducati DesertX s’endinsaran a Sud Amèrica donant lloc a una història que encara està per escriure.

Segueix-los a: