Ducati Diavel for Bentley

Ducati Diavel for Bentley: exclusivitat, rendiment i artesania en una autèntica obra d´art sobre dues rodes.

Ducati i Bentley s’enorgulleixen d’anunciar conjuntament una nova motocicleta en edició limitada: la Ducati Diavel for Bentley.

Nascuda de la col·laboració entre els dos fabricants, el projecte uneix Ducati i Bentley amb una visió de rendiment, artesania i exclusivitat.

La moto va ser desvetllada al públic amb un esdeveniment ‘fuorisalone’ en el context de la setmana Art Basel a Miami Beach.

Ducati ha integrat nombrosos elements característics de l’estil del Bentley Batur per crear una motocicleta única quant a elegància i disseny.

La Diavel for Bentley es crearà en una sèrie numerada limitada a 500+50 exemplars, aquests darrers reservats per als clients de Bentley.

El color Scarab Green, sofisticat i refinat, ric en matisos metal·litzats, procedeix de la paleta del Bentley Mulliner i s’utilitza a tota la carrosseria.

Disseny

Les llantes forjades, dissenyades i realitzades per a aquesta moto, recorden les formes de les del cotxe i estan pintades a Dark Titanium Satin, deixant a la vista algunes superfícies mecanitzades.

Les preses d’aire laterals reflecteixen la graella davantera bitò, un dels elements més recognoscibles del Batur.

Els extractors del darrere triangulars fan referència als elements corresponents del cotxe.

El parafangs davanter, el carenat i la vista superior del dipòsit recorden les nervadures del capó davanter.

El seient monoplaça, que es pot substituir per un seient de passatger, pren moltes referències estilístiques de l’extractor del cotxe.

Molts dels components de la carrosseria estan fabricats amb fibra de carboni d’alta qualitat.

El seient del pilot s’inspira a l’interior del cotxe, aconseguint amb un treball de precisió artesanal. L’escapament de doble sortida, amb la tapa, ha estat redissenyat per harmonitzar amb les línies refinades de la moto.

Exclusivitat

A més dels 500 exemplars Diavel for Bentley, Ducati també ofereix una sèrie de només 50 exemplars, anomenada Diavel for Bentley Mulliner.

Les 50 Diavel for Bentley Mulliner estaran disponibles en exclusiva per als clients de Bentley, que podran configurar els seus Diavel for Bentley Mulliner amb diferents colors per al seient, pinces de fre davanteres, components de fibra de carboni i llantes.

Les Diavel for Bentley, com totes les Ducati de col·lecció, es lliuren amb un certificat d’autenticitat, seient del passatger i funda per a la motocicleta.

El nom del model i el número de sèrie de la unitat estan gravats en una placa inserida a la coberta de fibra de carboni de la pipa de la direcció.

Tant el panell d’instruments, equipat de sèrie amb navegador Turn-by-Turn, com la matriu LED del grup òptic del darrere ofereixen una animació especial en activar la clau que fa que la Diavel for Bentley sigui encara més inconfusible.

Finalment, cada Diavel for Bentley es lliurarà en un exclusiu estoig de fusta personalitzat.

La col·laboració entre els dos fabricants ha donat lloc també a la creació d’una Col·lecció Càpsula, que permet als clients completar el seu look amb un cas jet i una jaqueta tècnica (disponible tant per a home com per a dona) en edició limitada, caracteritzada per una combinació de colors que reflecteix la de la moto.