Dues edicions limitades de la Ducati Panigale V4 celebren els títols mundials de Bagnaia i Bautista

Les sèries limitades Panigale V4 Bagnaia 2022 World Champion Replica i Panigale V4 Bautista 2022 World Champion Replica es fabricaran en 260 unitats.

Ducati celebra la doble victòria dels títols de MotoGP i WorldSBK creant dues sèries especials de les motos Panigale V4 inspirades en la Desmosedici GP i en la Panigale V4 R dels campions mundials Francesco Bagnaia i Álvaro Bautista. Les motos commemoratives es van revelar durant la conferència de premsa que va anticipar Campioni in Piazza2, l’esdeveniment en què Ducati celebra aquest històric doble èxit amb els seus fans.

2022 ha estat un any increïble per a Ducati. La firma bolonyesa és Campiona del Món, per primera vegada en la seva història, tant a MotoGP com a WorldSBK la mateixa temporada. Un resultat de somni que es va fer realitat gràcies al treball excepcional dels enginyers, equips i pilots. Un doble triomf que Ducati ha volgut celebrar amb dos models únics de col·lecció.

Les dues sèries especials, realitzades a partir de la base de la Panigale V4 S, comptaran amb les decoracions de les motos de Pecco Bagnaia #63 i Álvaro Bautista #19. Cada moto de la sèrie serà única amb l’autògraf original del pilot al dipòsit, que després es protegeix amb una capa de vernís transparent. Les dues motos, produïdes en sèrie limitada i numerada, celebren als seus números de producció l’any del naixement de Ducati. De fet, cada sèrie comptarà només amb 260 unitats, en honor al 1926, any en què es va fundar la companyia bolonyesa.

Com en les motos de curses en què estan inspirades, els models Panigale V4 2022 World Champion Replica s’ofereixen només en configuració monoplaça i es milloren amb la tija superior d’alumini mecanitzat amb el nom del model i el número consecutiu gravat amb làser. L’equipament tècnic compta amb l’adopció de l’embragatge sec STM-EVO SBK de nou discos, silenciador Akrapovič per a ús legal (2 kg més lleuger que la unitat original de la Panigale V4), sistema de frens Brembo millorat amb pinces Stylema® R i bomba de fre amb ajustament remot, estreps ajustables en alumini mecanitzat Rizoma i pantalla de plexiglàs racing.

Altres detalls tècnics que caracteritzen aquestes motos especials són el protector tèrmic del col·lector de la fuita del darrere, tapa de l’alternador, parafangs davanter i del darrere i els conductes del fre davanter, tots fabricats en fibra de carboni. També és de fibra de carboni, combinada amb titani, la coberta que protegeix el basculant monobraç. Finalment, la sèrie dedicada a Álvaro Bautista #19 compta amb el dipòsit d’alumini polit que equipen les versions més refinades de la Panigale V4.

Cada moto es lliurarà en un embalatge amb gràfics exclusius i inclourà un certificat d’autenticitat, una funda de moto personalitzada i el sistema d’adquisició de dades Ducati Data Analyser+. Els que vulguin aprofitar les prestacions d’aquestes dues motos en circuit podran muntar els accessoris addicionals disponibles, com ara la tapa oberta de l’embragatge en fibra de carboni, els kits d’eliminació de la matrícula i els retrovisors, i el tap del dipòsit combustible racing en alumini mecanitzat.