E-Clutch per a motocicletes

Honda avança a la seva web els detalls del primer E-Clutch del món per a motocicletes.

Honda ha publicat avui a la seva web informació sobre l’Honda E-Clutch per a motocicletes. El primer sistema de control automàtic de l’embragatge per a motocicletes amb canvi de velocitats.

Permet sortir des de parat amb suavitat, canviar de marxes i parar sense necessitat que el conductor accioni la maneta d’embragatge.

L’Honda E-Clutch utilitza tecnologia electrònica per proporcionar un control instantani i precís de l’embragatge.

Aconseguint un funcionament òptim en situacions com ara sortida des d’aturat, canvi de marxes i en les detencions de la moto, aconseguint una arrencada suau, un canvi de marxes i unes detencions més naturals que amb l’activació manual de l’embragatge per part del conductor.

Per satisfer una àmplia gamma d’exigències dels motoristes, l’embragatge pot accionar-se també com en una motocicleta convencional prement la maneta, fins i tot quan l’embragatge estigui controlat electrònicament.

Això permet que el sistema pugui ser utilitzat per més conductors de diversa experiència i habilitat.

Com el lleuger i compacte sistema pot ser instal·lat sense més canvis en els motors amb les configuracions ja existents, Honda planeja aplicar l’Honda E-Clutch al llarg del temps als seus models Fun.

Website vista prèvia de l’Honda E-Clutch:

https://global.honda/en/business_and_innovation/motorcycles/Honda_E-Clutch/

* segons les investigacions d’Honda