El Circuit celebra el Black Friday

El Circuit celebra el Black Friday amb la sortida a la venda de les entrades per MotoGP.

El Circuit de Barcelona-Catalunya se suma un any més a la celebració del Black Friday, i ho fa coincidint amb la sortida a la venda de les entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™, el qual tindrà lloc del 24 al 26 de maig.

La promoció que s’aplicarà serà d’un 25% de descompte sobre una selecció d’entrades. En particular són els abonaments de tres dies de Pelouse i també de Tribuna G.

Amb el descompte, assistir a la setena cita de l’any del cim del motociclisme és possible a partir de 59,25 € (Pelouse), mentre que les entrades de Tribuna G es podran adquirir per 116,25 €.

El Black Friday del Circuit s’activarà a les 10 del matí del divendres 24 de novembre i fins a les 23.59 h es podran adquirir les entrades amb descompte en compres realitzades únicament a través de la plataforma oficial de venda online del Circuit de Barcelona-Catalunya.

Una atractiva oferta d’entrades pel Gran Premi

Més enllà de la promoció, els fans demà tindran a la seva disposició una atractiva oferta d’entrades dividides en categories per facilitar el procés de compra: Pelouse, Fan (Tribuna J, K, N, Principal), Superfan (Tribuna E, L, A, M) i Excellence (Tribuna G, B, C, F, H).

Qualsevol de les tribunes de la categoria Fan presenta un preu de 94 €; les de la categoria Superfan oscil·len entre 115 € i 135 €, sent les de preu més elevat les tribunes cobertes; i les de la categoria Excellence es poden adquirir per 155 €.

Canvis en les modalitats de Pelouse

El 2024, com a novetat, presentarà una modalitat nova de Pelouse i una altra que es recupera d’edicions anteriors.

A més de l’habitual Pelouse pels tres dies de l’esdeveniment, el Circuit comptarà amb la Pelouse de divendres i dissabte (50 €), i la Pelouse únicament de diumenge (65 €).

Aquestes fórmules permetran adaptar-se a les necessitats dels fans, oferint opcions d’assistència molt variades.

També a la venda les entrades Hospitality

El Circuit també posarà demà a la venda les seves entrades més exclusives, les dels diversos productes d’hospitalitat.

Espais únics, amb immillorables vistes, servei de càtering, pantalles i molt més per viure els Grans Premis des d’una altra perspectiva.

Entrades demà a www.circuit.cat