El Circuit obre la temporada a Fitur amb la moto de Marc Márquez

Fitur és l’escenari promocional dels principals atractius del traçat català, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023 i el Gran Premi Monster Energy de MotoGP™.

El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a ser present a Fitur, una cita que any rere any s’encarrega d’inaugurar la temporada promocionant els grans atractius del traçat mundialista en un punt de trobada immillorable.

Es tracta de la Fira Internacional de Turisme, la qual se celebra a Madrid i exerceix com a punt de trobada global per als professionals del turisme i com a fira de vital importància per als països d’Iberoamèrica. Aquest fòrum únic serveix per a promocionar les marques, presentar nous productes i conèixer les últimes tendències.

D’aquesta manera, el Circuit de Barcelona-Catalunya està present per a promocionar les seves cites, alguns dels millors certàmens del món del motorsport com el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2023, el Gran Premi Monster Energy de MotoGP™ o el Catalunya WorldSBK Round, entre molts altres que estan programats per a aquest curs esportiu.

Enguany, a més, l’espai del Circuit exhibeix la moto del pluricampió del món de MotoGP™ Marc Márquez. L’RC213V és la moto que va acompanyar al català en la temporada 2021 amb l’equip Repsol Honda. De manera que els visitants que s’acostin a Fitur comptaran amb aquest gran al·licient.

L’espai del Circuit a Fitur està situat en l’estand Catalunya (Pavelló 7, estand 7B10), que reuneix tota l’oferta d’entitats, institucions i empreses que representen el territori. L’espai ha estat inaugurat avui pel president del Circuit i conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent; i pel director del Circuit, Josep Lluís Santamaría.