El Circuit promociona els joves talents amb l’Automotive Talent Show

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit avui la segona edició de l’Automotive Talent Show.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha acollit avui la segona edició de l’Automotive Talent Show, un esdeveniment promogut a través de la Plataforma de Talent del Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). Aquesta iniciativa pretén acostar els joves talents a la indústria de l’automoció i les seves empreses.

Aquesta edició ha reunit a més de 350 estudiants, els quals han pogut entaular converses amb múltiples empreses per a conèixer els nous perfils professionals que es busquen dins de la nova mobilitat verda i els reptes de la indústria 4.0.

L’esdeveniment s’ha dividit en quatre espais diferents. El primer ha estat la sala CIAC, on s’ha fet la rebuda institucional, juntament amb diverses taules rodones. Allà s’han acollit debats sota els títols “Com puc introduir-me en el sector de l’automoció i com es viu el món del Motorsport des de dins” amb els responsables de les empreses Doga, Adecco, Zanini, Ficosa i Bertrandt.

D’altra banda, la sala Automotive ha albergat els estands d’empreses com Betrandt, Ficosa, Doga, BTech, FEV Iberia, Elausa, Draxton, Excenso Solutions, CT Ingenieros, Kostal, Idneo, Iman Corp, etc. L’espai Adecco també ha ofert algunes claus als joves per a perfeccionar eines útils que els ajudin a obtenir un lloc de feina.

Finalment, al pàdoc s’han fet diferents showrooms de motorsport a càrrec d’institucions i empreses com BCN eMotorsport, UPC Vilanova-E3 Team, Ultron Racing Team, EEBE ePowered Racing, UPC ecoRacing, EUSS Motorsport e-Tech Racing o Elisava Recing Team. En aquest espai s’ha comptat amb una zona gastronòmica amb diversos foodtrucks, així com amb un espai amenitzat per FlaixFM. Al final del dia es lliuraran els premis CIAC Talent Awards en les seves diferents categories.

Com a ponents i convidats han assistit pilots com Nerea Martí, participant en la vigent temporada de les Woman Series; Alba Villegas i Alba Abellán, totes dues pilots de trial; i Sergi Sangrà, responsable de pneumàtics i segon mecànic d’Álex Márquez a l’equip LCR Honda.