El Mundial de Superbike es posa a prova al Circuit

El Barcelona Test tindrà lloc el dijous 30 a porta tancada i el divendres 31, dia que s’obrirà al públic amb entrada de 14 a 18 hores.

El Circuit de Barcelona-Catalunya es prepara ja per a obrir les seves portes al públic per primera vegada aquesta temporada amb el certamen WorldSBK com a convidat principal. El Mundial de Superbike durà a terme un preàmbul del Catalunya WorldSBK Round (5-7 de maig) i es posarà a prova sobre l’asfalt català durant dues jornades d’intens rodatge.

La primera tanda d’assaigs es desenvoluparà aquest dijous 30 de març, i tindrà lloc a porta tancada; mentre que la jornada del divendres sí que podrà ser seguida de prop pels aficionats. El Circuit obrirà les seves portes de 14 a 18 hores per a contemplar l’activitat a pista.

El Barcelona Test és una oportunitat d’estar més a prop que mai d’alguns dels millors pilots del món del motociclisme, ja que s’espera un ple de representació de WorldSBK: Álvaro Bautista, Jonathan Rea, Toprak Razgatlioglu, Scott Redding, Iker Lecuona, Xavi Vierge, Isaac Viñales, Danilo Petrucci, Remy Gardner i molts més.

A més, l’esdeveniment comptarà amb experiències úniques per als aficionats, ja que aquests podran passejar tranquil·lament pel pàdoc, accedir al box 35 per a contemplar tot el que succeeix al pit-lane, o obtenir les millors vistes de la zona de l’Estadi des de la Tribuna VIP.

Accedir gratis als Barcelona Test

Totes aquelles persones que ja tinguin o adquireixin fins al divendres un abonament de tres dies + pàdoc pel Catalunya WorldSBK Round (5-7 de maig) disposen d’accés gratuït al test. Així mateix, existeixen entrades únicament del Barcelona Test, les quals es poden adquirir online i presencialment a la Taquilla 3 del Circuit.

Més informació i entrades a www.circuit.cat

Accés al Circuit

L’accés s’efectuarà per la Porta 3 (darrere de la Tribuna Principal) a partir de les 14 hores. El pàrquing habilitat per a estacionar els vehicles serà l’IN6. Els assistents podran accedir a peu a la zona del pàdoc.