Eric Molina lider Yamaha R7 Cup

Eric Molina, nou líder de la Yamaha R7 Cup a Alcarràs.

El circuit d’Alcarràs va ser l’escenari de la tercera de les cinc proves que integren al calendari de la Yamaha R7 Cup.

Sota una calor sufocant, Eric Molina (V. Ferrer) va donar un cop sobre la taula per endur-se les dues victòries del cap de setmana.

Kayla Yaakov, la sorpresa

La jove pilot nord-americana Kayla Yaakov va ser una de les grates sorpreses a la pista d’Alcarràs, estant present als dos podis del cap de setmana.

Yerai Saiz (Motos Lolo) es va anotar la pole per a la primera cursa amb un temps de 1:41:528, seguit de Kayla i Eric Molina. 

Yaakov va aconseguir col·locar-se líder a la sortida i endur-se amb ella Molina, que va estudiar bé la pilot i li va prendre la victòria.

Yerai Saiz i Matías Pérez (Motor Center BCN) van mantenir el seu particular pols pel tercer lloc del podi.

Problemes per a Pérez

La segona cursa es va iniciar amb els mateixos quatre protagonistes de la primera, encara que en aquesta ocasió Yerai Saiz va aconseguir mantenir-se al grup capdavanter.

Complides les primeres vuit primeres voltes, Matías Pérez va perdre la roda davantera del seu Yamaha R7 i va patir una caiguda.

Matías Pérez semblava tenir encarrilat el seu segon títol, després de coronar-se a la primera edició de la Yamaha R7 CUP el 2022.

Va arribar a Alcarrás amb 22 punts de renda respecte a Eric Molina, però el seu contratemps a la 2a cursa va permetre a Molina el liderat per 9 punts.