Estrelles de disseny de Ducati a tot el món amb les “Diavel V4 Design Nights”

La nova Diavel V4 té protagonisme a Amsterdam, París, Brussel·les, Londres i Nova York amb una sèrie d’esdeveniments exclusius.

El disseny de Ducati té protagonisme a tot el món amb una sèrie d’esdeveniments internacionals dedicatsa  la nova ​​Diavel V4 . Després de conquerir als experts gràcies al seu rendiment i a la dinàmica de conducció entre les corbes de Jebel Hafeet a la Riding Première celebrada als Emirats Àrabs Units, l’estil inconfusible del Diavel V4 ha estat el protagonista de Metropolis com Amsterdam, París, Brussels, Londres i Nova York amb les “Diavel V4 Design Nights”.

Durant aquestes cinc esdeveniments exclusius, Ducati va presentar a una audiència de convidats una de les novetats més esperades d’aquesta temporada, prestant una atenció especial al disseny d’una família de motocicletes que, al llarg dels anys, s’ha convertit en una autèntica icona d’estil.

Les ubicacions de tots els esdeveniments es van seleccionar amb èmfasi en una atmosfera refinada i un sabor sofisticat. The Klibansky Gallery (Amsterdam), The Sinner Restaurant (París), Themerode Club (Brussel·les), The Gherkin (Londres) i Moonlight Studios (Nova York) van ser llocs ideals per millorar la personalitat única de la Diavel V4.

“Ducati té una filosofia de disseny única que deriva d’una atenció extraordinària al detall i situa l’estil com a element central i distintiu en cadascuna de les nostres creacions. -va declarà el director de la Ducati Centro Stile Andrea Ferrares I, presentant la “Diavel V4 Design Night” a Nova York, la família Diavel és realment especial per al centre Stile, ja que es va donar forma a una impactant i innovadora proposta. Amb la nova Diavel V4 hem confirmat un disseny atrevit i muscular, capaç de cridar l’atenció en qualsevol context. Estem molt orgullosos del resultat final i en particular del treball en els detalls, que fan que l’estil d’aquesta moto sigui absolutament inconfusible”.

La novetat principal de la V4 Diavel és la introducció del V4 Granturismo. En la filosofia de la Diavel, el motor és la base sobre la qual tot gira: rendiment, caràcter i estil. Per tant, els dissenyadors de Ducati han partit del V4 Granturismo , millorant -lo i convertint -lo en el protagonista, desenvolupant tots els altres elements que contribueixen a l’estil de la Diavel per mantenir la seva singularitat i el seu reconeixement intactes.

El sistema d’il·luminació de la moto és extremadament espectacular i ajuda a definir inequívocament la seva estètica, particularment a la vista posterior amb una matriu de punts LED sense precedents. Altres dos elements característics de la V4 Diavel són els pneumàtics posteriors imponents de 240 mm d’ample amb rodes d’aliatge cinc pals i el silenciador de quatre sortides.

Les noves “Diavel V4 Design Nights” continuaran amb altres cites en els propers mesos. Els esdeveniments d’aquest tipus formen part d’una gira que pretén millorar cada cop més el disseny de Ducati i que veurà un moment important amb la participació del fabricant de motocicletes amb seu a Bolonya la setmana del disseny de Milà 2023.