Excel·lent acollida de la primera edició de Rider Soul

Diversió i quilòmetres a la primera edició de Rider Soul.

Primera cita del repte Rider Soul i primer èxit en aquesta aventura motociclista, que amb un escenari de luxe com l’estadi La Cartuja de Sevilla, va arrencar dissabte passat 11 de febrer.

Prop de 100 riders van participar en aquesta primera experiència, englobada al calendari de la federació andalusa de motociclisme. La diversitat de motos i cilindrades presents en aquesta primera cita indiquen la bona salut d’una disciplina mototurística que està vivint la seva època daurada, perquè aconsegueix reunir tota mena d’aficionats, des d’experts a nouvinguts al món de les dues rodes, que comparteixen afició i el repte per recórrer km i vivències en un temps determinat.

Entre les tres categories disponibles, la més seguida va ser la denominada Rider, de 250 km. Amb cinc punts de pas marcats prèviament, els riders van anar recorrent una ruta circular en què anaven descobrint nous traçats i paratges de la geografia local. En aquest cas, la ruta discorria gairebé en gran part cap al nord de la província de Sevilla, entrant a Sierra Morena, una zona de gran bellesa amb carreteres de bon asfalt i un bon grapat de corbes.

Per a les categories de Discover i PRO la ruta era de gairebé 500 km, amb 10 punts de pas, dels quals 5 eren secrets, per tal que els participants treballessin la part de navegació, orientació i regularitat. En aquestes es podia triar entre roadbook de paper o seguir a través d’aplicació de navegació.

A més del complet welcome pack que incloïa la inscripció, una cosa molt apreciada pels participants d’aquest tipus de reptes, l’organització tenia preparat un sorteig al final de la jornada entre tots els participants amb nombrosos i valuosos regals de GIVI i Bridgestone, un al·licient més per finalitzar un dia de diversió i companyonia gaudint de rodar amb moto per carreteres desconegudes.

Aquesta ha estat la primera cita d’un esdeveniment no competitiu, diferent i assequible per a tots els nivells i tipus de moto (a partir de 125cc), que espera convertir-se en un referent al calendari de mototurisme.