Experience Tour de Harley a Terrassa

El Experience Tour de Harley-Davidson tindrà lloc al Club Deportiu Terrassa Hoquei del 14 al 16 d’abril.

Aquest divendres, 14 d’abril, l’Experience Tour de Harley-Davidson, una cita imprescindible per als amants de les dues rodes, arriba a Barcelona. La trobada tindrà lloc al Club Esportiu Terrassa Hoquei (Ctra. Terrassa a Talamanca, Km 5.6, 08230 Matadepera, Barcelona).

La companyia americana desplega un camió itinerant carregat amb els seus últims models llestos perquè tots els motoristes que ho desitgin en puguin gaudir.

Aquesta experiència ofereix a tothom loportunitat de conduir diferents models de tota la gamma. En aquesta cita, els assistents podran sentir a la seva pròpia pell les emocions de conduir la Pan America®, el nou model Adventure Touring, votat de manera unànime per premsa i públic com la novetat més atractiva del 2021. També podran provar la nova Nightster Special ® i la Sportster S® de la família Sportster, alhora que la Low Rider ST® o la Sport Glide®, motocicletes que combinen el confort per a llargues distàncies amb un aspecte imponent.

El tour continuarà per tota la península passant per Madrid (21-23 d’abril), Porto (9-11 de juny), Algarve (16-18 de juny), Girona (8-10 de setembre) i tancant gira al País basc (15-17 de setembre), i aproparà aquesta experiència a tots els interessats de manera totalment gratuïta.

Les places són limitades, troba el concessionari més proper aquí.