EXPERIENCE TOUR DE HARLEY-DAVIDSON GIRONA

L’EXPERIENCE TOUR DE HARLEY-DAVIDSON ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA A GIRONA.

Aquest divendres, 8 de setembre, l’Experience Tour de Harley-Davidson, una cita imprescindible per als amants de les dues rodes, arriba a Girona.

La trobada tindrà lloc al Restaurant l’Estanc Nou (Ctra. D’Estanyol, s n, 17182 Estanyol, Girona).

La companyia americana desplega un camió itinerant carregat amb els seus últims models llestos perquè tots els motoristes que ho desitgin en puguin gaudir.

Harley-Davidson us permet escollir la moto dels vostres somnis. Aquesta experiència ofereix a tothom loportunitat de conduir diferents models de tota la gamma.

En aquesta cita, els assistents podran sentir a la seva pròpia pell les emocions de conduir la Pan America®, el nou model Adventure Touring, votat de manera unànime per premsa i públic com la novetat més atractiva del 2021.

També podran provar la nova Nightster Special® i la Sportster S® de la família Sportster, alhora que la Low Rider ST® o la Sport Glide®, motocicletes que combinen el confort per a llargues distàncies amb un aspecte imponent.

El tour tancarà gira al País basc (15-17 de setembre), i acostarà aquesta experiència a tots els interessats de manera totalment gratuïta.

Les places són limitades, troba el concessionari més proper aquí.