EXPERIENCE TOUR DE HARLEY-DAVIDSON

L’EXPERIENCE TOUR DE HARLEY-DAVIDSON ARRIBA AQUEST CAP DE SETMANA A VALÈNCIA.

Aquest divendres, 31 de març, l’Experience Tour de Harley-Davidson, una cita imprescindible per als amants de les dues rodes, arriba a València.

La trobada tindrà lloc a la Bassa dels Patos (Av. la Font, 26B, 46392 Siete Aguas, València). La companyia americana desplega un camió itinerant carregat amb els seus últims models llestos perquè tots els motoristes que ho desitgin en puguin gaudir.

Harley-Davidson us permet escollir la moto dels vostres somnis. Aquesta experiència ofereix a tothom loportunitat de conduir diferents models de tota la gamma. En aquesta cita, els assistents podran sentir a la seva pròpia pell les emocions de conduir la Pan America®, el nou model Adventure Touring, votat de manera unànime per premsa i públic com la novetat més atractiva del 2021.

També podran provar la nova Nightster Special ® i la Sportster S® de la família Sportster, alhora que la Low Rider ST® o la Sport Glide®, motocicletes que combinen el confort per a llargues distàncies amb un aspecte imponent.

El tour continuarà per tota la península passant per Barcelona (14-16 d’abril), Madrid (21-23 d’abril), Porto (9-11 de juny), Algarve (16-18 de juny), Girona (8-10) de setembre) i tancant gira al País basc (15-17 de setembre), i acostarà aquesta experiència a tots els interessats de manera totalment gratuïta.

Les places són limitades, troba el concessionari més proper aquí.