Fira e-Mobility Experience

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el 7 i 8 d’octubre la segona edició de la fira e-Mobility Experience.

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el proper cap de setmana del 7 i 8 d’octubre la segona edició de la fira e-Mobility Experience amb l’objectiu de convertir-se en la més important del sud d’Europa.

L’e-Mobility Experience és una fira de caràcter experiencial amb presència de les principals marques de tot tipus de vehicles: cotxes, motos, patinets i bicicletes elèctriques.

La fira té un doble objectiu: impulsar la compra de vehicles elèctrics a través d’un esdeveniment totalment experiencial, on els visitants poden provar les principals marques de vehicles elèctrics en un entorn únic, i conscienciar a les generacions més joves cap a la mobilitat sostenible.

L’objectiu és fer de l’e-Mobility Experience la fira de mobilitat sostenible més important del sud d’Europa.

Les marques que participaran a l’e-Mobility són: Circutor, CITIMOB, CUPRA, EBRO, Ecobike, Eleglide, FELO moto, Floox, Ford, Hispano Suiza, Husqbarna, KEMPOWER, KTM, Lexus, Maquina motors, Nissan, Polestar, Porsche, RACC, Ray, Reale Seguros, Renault, Silence, Tesla, Torrot, Toyota, Utron Racing, Vega Charges, Yamaha, Yotsuba motos i Zeroid.

La primera edició va ser un èxit ja que hi van assistir 15.173 persones, es van realitzar més de 4.000 proves de vehicles i es va comptar amb més de 30 expositors.

Activitats a l’e-Mobility Experience

Enguany hi tornaran a haver els circuits de motos, patinets i bicicletes a la part de dalt del pàdoc i també es podran provar un simulador de motos i, el diumenge, un simulador de cotxes.

Així mateix es podrà provar Karts elèctrics, hi hauran taules rodones i una zona gastronòmica amb música en directe.

Els assistents podran provar al Circuit vehicles de Lexus, Toyota, Nissan, Tesla, CUPRA i Polestar, mentre que les proves de cotxes a zones interurbanes sense entrar al Circuit les faran Renault i Porsche.

Pel que fa a les proves de motos les faran Silence, Ray, Yamaha, Felo moto i Maquina moto i per a nens Torrot, Husqvarna, KTM i Yotsuba moto. Les de bicicletes les faran Ecobike i Yamaha.

Col·laboració amb el SX3

En aquesta segona edició destaca la col·laboració amb el SX3 que consisteix en:

  • Entrada gratis per als nens i nenes amb el carnet del SX3 a la Fira.
  • Activitat exclusiva pels supers (un circuit de motos elèctriques i e-drives per poder-les provar).
  • Un Meet & Greet amb Norman López pels guanyadors del concurs del SX3 i la possibilitat de provar un simulador de cotxes assistit per en Norman.
  • La gravació d’un ‘Betapodcast’ en directe amb els quatre components dels BETA del nou SX3 amb una actuació musical.

Altres activitats infantils que hi haurà durant el cap de setmana serà un circuit de formació viària amb el RACC, inflables, taller creatiu de manualitats sostenibles, concurs de dibuix i jocs gegants de fusta tradicionals.

Entrades a www.circuit.cat