FR Moto guanya les 24 hores de Resistència de Catalunya

FR Moto conquereix la seva primera victòria a les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.

La 28a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme ha sumat un vencedor més a la història de la prova.

Es tracta de l’FR Moto, l’equip local que es va estrenar en la cursa de resistència catalana l’any 2019. Bon ritme, pocs errors i gran capacitat de reacció, així s’ha resumit la seva actuació d’enguany, la qual ha culminat amb la seva primera victòria absoluta i la segona en la categoria Endurance World Championship. Kawasaki Català Aclam i MPS NrBike han copat el podi general.

Daniel González, Jacopo Cretaro, David Sanchís i Pedro Rodríguez han estat els pilots triats per a assumir el repte d’escriure el nom de l’FR Moto dins del selecte grup de triomfadors de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme.

I així ho han fet, després de marcar la tercera pole position consecutiva, el conjunt partia amb més avantatge que la resta dels seus rivals. Les dues primeres hores eren una batalla constant amb el Kawasaki Català Aclam, equip amb el qual s’anava alternant en la posició d’honor.

En la tercera hora de competició, l’FR Moto ja prenia les regnes per a no deixar-les anar més. Es podria dir que, dels equips del grup del capdavant, aquest ha estat el que millor ha suportat els contratemps habituals en una prova de resistència.

Sense grans altercats, l’únic ensurt per a l’FR Moto arribaria a les 3 de la tarda, amb una parada al box de 6 minuts que li va fer reduir el seu avantatge de tres voltes a només 57 segons. Així i tot, la primera posició no ha arribat a perillar en cap moment.

El conjunt amb seu molt pròxima al Circuit, amb tan sols 4 participacions, acumula ja uns números que li fan obrir-se un lloc entre els millors.

En 2019, l’FR Moto va signar una tercera plaça general i primera de categoria; en 2021 no va poder acabar, però en 2022 va tornar al podi amb la seva segona posició, només superat pel Kawasaki Català Aclam.